Shenmue I & II

Shenmue I en II werden oorspronkelijk uitgebracht voor de Dreamcast in 2000 en 2001. Beide titels combineren jujitsu-gevechten, speurtochten, RPG-elementen en gedenkwaardige minigames in een open-wereld actie-avontuur.

De reeks introduceerde vele van de nieuwe aspecten van moderne games, inclusief het verkennen van een open (stads)wereld en Quick Time Events (QTE). Het waren een van de eerste games met een persistente open wereld, met een realistische dag -en nachtcyclus, weersveranderingen, winkels die openen en sluiten en NPC's die hun eigen gang gaan. Het meeslepende epische verhaal en de levende wereld creëerden een generatie gepassioneerde fans, en het spel wordt voortdurend genoemd in lijsten met de beste spellen aller tijden.

Een verhaal over wraak

In 1986 keert jujitsu-kunstenaar Ryo Hazuki terug naar de dojo van zijn vader, Iwao Hazuki, waardoor hij getuige is van zijn moord door een Chinese man, Lan Di. Lan Di steelt een mysterieus artefact dat bekend staat als de Dragon Mirror. Ryo zweert de dood van zijn vader te wreken en gaat op zoek naar Lan Di.

De eerste game in de serie, Shenmue, begint het verhaal wanneer Ryo naar Yokosuka, Japan reist en aanwijzingen verzamelt over de moord op zijn vader en onderweg lasterlijke gangsters tegenkomt.

Het vervolg, Shenmue II, zet de zoektocht van Ryo voort, deze keer over de zee, naar Hong Kong, China. Ryo waagt zich dieper in de criminele onderwereld, ontmoet vechtsportmeesters die hem op zijn reis helpen en inzicht bieden in de dood van zijn vader, en ontrafelt de mysteries van de Dragon Mirror die zijn vader verborgen hield.

  • Jij bent Ryo Hazuki - Verken een 3D-open wereld op zoek naar aanwijzingen, onderzoek voorwerpen en praat met personages. Vecht tegen vijanden en bazen door volledig gebruik te maken van de jujitsu bewegingen van Hazuki. Overleef Quick Time Events en versla verschillende minigames.
  • De ultieme Shenmue-ervaring - De baanbrekende Dreamcast-klassiekers in 1 verzameling, met een bijgewerkte gebruikersinterface en keuze uit moderne of klassieke bedieningselementen. Kies tussen Engelse spraak of voor het eerst beschikbaar voor een wereldwijd publiek, Japanse voice-overs.
  • Een epische legende - Een verhaal over wraak op grote schaal. Los het mysterie van de moord op je vader op in een ervaring die je nooit zal vergeten.
  • Een levende wereld - Praat met eender wie, doorzoek de wereld naar aanwijzingen. NPC's leven hun eigen leven, volgens hun eigen schema, in getrouwe recreaties van Japan en Hong Kong in de jaren tachtig. Ontspan je met arcade games, collectibles, eendenraces en meer.

"Het meeslepende epische verhaal en de levende wereld creëerden een generatie gepassioneerde fans, en het spel wordt voortdurend genoemd in lijsten met de beste spellen aller tijden. "

Platform:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 22/8/2018
EAN 5055277033317
Aantal spelers Singleplayer
Genre Adventure, Action
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld
Publisher Sega
Ontwikkelaar Sega
Gesproken taal Engels, Japans
Geschreven taal Engels

Game Trailers