Wolfenstein Double Pack

De ultieme verzameling voor fans van shooters! De Wolfenstein Double Pack combineert twee uitstekende singleplayer shooters in één verpakking voor een scherpe prijs! Trek ten strijde tegen de nazi's in Wolfenstein - The New Order en Wolfenstein - Old Blood.

De Wolfenstein Double Pack bevat:

 • Wolfenstein The New Order (op disk)
 • Wolfenstein The Old Blood (op disk)

Wolfenstein - The New Order

Wolfenstein - The New Order, een action-adventure shooter, wordt ontwikkeld door MachineGames, een studio met doorwinterde ontwikkelaars, gekend voor hun aangrijpende, alomgeprezen en story-driven games. Wolfenstein krijgt erg veel lof als grondlegger van het first-person shooter genre, en als game die dat genre ook populair maakte. Wolfenstein - The New Order wordt daar de nieuwe belichaming van en zal gamers een pakkende en spectaculaire speelervaring bieden.

Europa, 1960. Door gebruik te maken van een nieuw soort mysterieuze en geavanceerde technologie hebben de Nazi's het oorlogstij kunnen keren en zelfs hun krachtigste tegenstanders overwonnen. Het Nazi regime regeert nu de ganse wereld met een ijzeren vuist. Jij bent B.J. Blazkowicz, de Amerikaanse oorlogsheld, de enige die nog weerstand durft te bieden tegen 's werelds meest indrukwekkende leger en de enige die in staat is om de geschiedenis te herschrijven. Infiltreer streng bewaakte installaties, neem het op tegen high-tech Nazi eenheden en maak gebruik van de superwapens die hen geholpen hebben om de ganse wereld te onderwerpen.

 • Ontdek de wedergeboorte van de Wolfenstein franchise in een geheel nieuwe setting in Wolfenstein - The New Order.
 • Vecht tegen reusachtige Nazi robots, Super Soldaten en elite shock troops - compleet gerendered in de nieuwe id Tech 5 engine.
 • Wilde autoachtervolgingen langst bergflanken, onderwaterverkenning, bestuurbare Nazi oorlogsmachines en meer - gecombineerd tot één fantastische action-adventure ervaring.
 • Verzamel ultrageavanceerde Nazi technologie om je wapenarsenaal uit te breiden door in geheime onderzoeksfaciliteiten en zwaar bewaakte wapenopslagplaatsen in te breken.

Wolfenstein - The Old Blood

Wolfenstein - The Old Blood is een standalone prequel voor het bejubelde Wolfenstein - The New Order. Dit nieuwe avontuur bevat acht hoofdstukken en twee verweven verhaallijnen. Neem opnieuw de rol aan van B.J. Bazkowicz en verhinder de opmars van de Nazi oorlogsmachine met nieuwe wapens, zoals het bolt-action geweer en de granatenwerpende Kampfpistole.

Het is 1946 en de Nazi's staan op het punt de Tweede Wereldoorlog te winnen. In een poging om het tij te keren in het voordeel van de geallieerden, trekt B.J. Blazkowicz er in een tweedelige missie op uit richting Bavaria. In het eerste deel van Wolfenstein: The Old Blood - Rudi Jäger and the Den of Wolves - maakt B.J. Blazkowicz kennis met een gestoorde gevangenisbewaker wanneer hij in Castle Wolfenstein probeert binnen te breken in de poging de coördinaten van General Deathsheads burcht te bemachtigen. In deel twee - The Dark Secrets of Helga Von Schabbs - leidt de zoektocht onze held naar Wulfburg waar een geobsedeerde Nazi-archeoloog mysterieuze artefacten is aan het opgraven die een duistere kracht ontketenen.

 • 2 nieuwe verhaallijnen: 'Rudi and the Den of Wolves' en 'The Dark Secrets of Helga Von Schabbs'.
 • Nieuwe nazi-geïnspireerde wapens en nieuwe 'perks' zorgen voor bloedstollende actie en gewelddadige take-downs.
 • Verken Germaanse dorpjes, uitgestrekte valleien met kabelbanen en bruggen, angstaanjagende catacomben en zelfs het iconische Castle Wolfenstein.
 • Neem het op tegen nieuwe vijanden, waaronder legioenen aan nieuwe Supersoldaten, elite shock troops, drones en de meest angstaanjagende  Nazi-creaties tot nog toe!

 

Platform:

Notify Me
Uitverkocht voor thuislevering Blijf op de hoogte wanneer dit product weer leverbaar is.
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 12/10/2019
EAN 5055856419426
Aantal spelers Singleplayer
Genre Shooter
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld
Publisher Bethesda
Ontwikkelaar MachineGames
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers