EA Sports UFC 3 

EA Sports UFC 3 zorgt voor revolutionaire gevechtsbewegingen met Real Player Motion Tech, een nieuwe gameplay-animatietechnologie die voor de meest vloeiende en responsieve bewegingen ooit zorgt. Elke slag, trap, block en tegenaanval is opnieuw opgenomen met geavanceerde animatietechnologie om levensecht en responsief over te komen en voor de meest strategische, competitieve gevechten in de geschiedenis van de franchise te zorgen.

In G.O.A.T. Career Mode kunnen spelers een hype creëren om fans te krijgen, cash verdienen om in nieuwe sportscholen te trainen en voor rivaliteit met andere vechters zorgen om de aandacht van de wereld te trekken. Je promotie buiten de Octagon is net zo belangrijk als je prestaties tijdens het gevecht terwijl je uitgroeit tot de grootste vechter aller tijden. Daarnaast kunnen jij en je vrienden het tegen elkaar opnemen in snelle en intense Octagon-gevechten waarin een spectaculaire knock-out altijd op de loer ligt en de overwinning ieder moment daar kan zijn.

Een revolutie in gameplay-technologie 

Real Player Motion Technology is een revolutionaire nieuwe animatietechnologie van EA Sports. Met meer dan 5000 nieuwe animaties die volledig opnieuw zijn opgenomen en opgebouwd kun je nu bewegingen en aanvallen combineren met de souplesse en vrijheid van de beste UFC-atleten ter wereld. Spelers kunnen nu tijdens andere bewegingen ontwijken en direct terug aanvallen om gevaarlijke counters uit te voeren, waardoor elk gevecht nog meer strategische diepgang krijgt en nog spannender wordt.

RPM Tech brengt ook de stijl van toonaangevende UFC-vechters tot leven en simuleert de exacte look en feel van je favoriete atleten, zoals Conor McGregor, Georges St-Pierre en Joanna Jędrzejczyk.

 • Baanbrekende animatietechnologie - EA Sports UFC 3 met Real Player Motion Tech bevat zeer geavanceerde animatietechnologie, die elke beweging, elke aanval en elke combinatie realistischer, responsiever en lonender maakt.
 • Strategisch schadesysteem met risico-afhankelijke beloningen - Het nieuwe schadesysteem zorgt voor meer spanning en sensatie op basis van strategieën met risico-afhankelijke beloningen. De positie, lichaamshouding en dekking hebben nu een nog grotere invloed op de impact van elke aanval, zodat elke slag kans biedt om het gevecht te beëindigen of je verdediging juist open te laten liggen voor een allesverwoestende tegenaanval.
 • Hyperrealistische bewegingen - Voetenwerk staat nu voorop in tactische gevechten. Nieuwe animaties die met RPM Tech tot leven worden gebracht simuleren ononderbroken vechtersbewegingen. UFC-atleten bewegen nu soepel over de mat om de afstand naar je tegenstander te overbruggen. 
 • Authentieke vechterspersoonlijkheid - De grootste sterren in de UFC bewegen en voelen nu precies als in het echt, dankzij de gesimuleerde vechterspersoonlijkheden. De vierslagencombo van Conor McGregor. De combinaties van aanval naar takedown van Demetrius Johnson. EA Sports UFC 3 simuleert de vechtstijlen van de grootste atleten uit de UFC, zodat je hun gevaarlijkste combinaties op precies dezelfde manier kunt uitvoeren.
 • Vloeiende aanvallen - Duizenden nieuwe aanvalsanimaties zorgen voor soepelere aanvallen, inclusief combinaties met gevarieerdere animaties en specifieke combinaties die horen bij de echte vechters. Aanvallen kunnen nu ook worden gecombineerd met ontwijken en stoten, zodat elke techniek in EA Sports UFC 3 op elk moment kan worden uitgevoerd. Dit zorgt voor een veel grotere invloed van je strategie op het spel.
 • Nog betere graphics - Nieuwe en verbeterde vechtersmodellen en authentieke vechtersvieringen laten het mooiste sportspel ter wereld er nog beter uitzien.

Word de G.O.A.T.

Maak kennis met de G.O.A.T. Career Mode in EA Sports UFC 3 waarbij de keuzes die je buiten de Octagon maakt voor de eerste keer invloed hebben op je pad naar eeuwige roem binnen de Octagon. Maak buiten je gevechten promotionele keuzes om een hype voor je gevecht te creëren, fans aan je te binden, meer geld te verdienen via grote contracten en de aandacht van de wereld op te eisen. Zorg voor rivaliteit met andere UFC-vechters via het nieuwe in-game social-mediasysteem, dat je de vrijheid geeft om jezelf de gewenste persoonlijkheid aan te meten: ben je een koelbloedige deelnemer of een beruchte trash-talker?

Voed de hype achter je grootste gevechten door het evenwicht te vinden tussen je tijd in de sportschool en promotionele optredens die mond-tot-mondreclame genereren en voor nog meer fans zorgen. Bepaal tijdens het trainen naar welke sportschool je wilt gaan, elk met zijn eigen UFC-trainingspartners en unieke moves die je kunt leren. Zie ten slotte alles voor je ogen tot leven komen in gloednieuwe Career Milestones die tijdens je carrière worden getoond, inclusief persconferenties, wegingen en authentieke UFC-programmering zoals 'Bad Blood' en 'UFC Minute', gepresenteerd door Megan Olivi.

 • Baan je een weg naar de UFC - Baan je een weg naar de grote show door je carrière te beginnen in de World Fighting Alliance. Sla je tegenstander knock-out om meteen Dana Whites aandacht te trekken, of perfectioneer je vechttechnieken voordat je dat grote contract binnensleept.
 • Contracten en geld - Teken en verleng unieke contracten met de UFC als je verder komt in je vechtcarrière. Sluit grotere contracten af om meer Fight Cash te verdienen, en kies daarna hoe je dat geld wilt uitgeven aan promotionele en prestatiegerichte doelen.
 • Kies je sportschool - Kies uit 10 unieke en authentieke sportscholen waarin je je vechter kunt trainen en ontwikkelen. Elke sportschool heeft specialiteiten op het gebied van vechtdisciplines, een selectie echte UFC-vechters in je kamp, en een unieke set bewegingen die je je eigen moet maken. Blijf trouw aan je team of werk jezelf omhoog en geef Fight Cash uit om je skillset uit te breiden op een nieuwe sportschool.
 • Rivaliteit - Creëer rivaliteit met andere UFC-tegenstanders om meer fans naar gevechten te trekken en records te breken.
 • In-game social media - Communiceer met andere UFC-vechters en plaats content om ervoor te zorgen dat je een wereldwijde bekendheid wordt. Kies of je bekend wilt staan als een koelbloedige legende of een beruchte promotor terwijl je je pad naar eeuwige roem bewandelt.
 • Promoot je gevechten - Breng je training in de Octagon in evenwicht met promotionele kansen daarbuiten en bepaal of je opvallende evenementen wilt bijwonen om meer fans te krijgen en je Fight Hype te vergroten.
 • Career Milestones - De grootste momenten in je carrière krijgen nu erkenning tijdens dramatische cinematische momenten, inclusief authentieke UFC-programma's zoals “Bad Blood” en “UFC Minute”, gepresenteerd door Megan Olivi.  Zie de hype achter je grootste gevechten tot leven komen op cinematische persconferenties waar de rivaliteit tussen jou en de tegenstander een kookpunt bereikt voordat je de Octagon betreedt.

Eén klap kan alles bepalen

In tegenstelling tot andere sporten kan een overwinning in de Octagon in een oogwenk plaatsvinden. In EA Sports UFC 3 besluit je hoe je gaat vechten en hoe je gaat winnen met een heel nieuw pakket game modes voor snelle en leuke gevechten waarin je het op kan nemen tegen je vrienden. Speel Knockout Mode, Submission Shootout en Stand & Bang of geef je vechter onbeperkt uithoudingsvermogen in Fight Now Custom.

In EA Sports UFC 3 heb je de vrijheid om de regels van de wedstrijd op te stellen en aan te passen voordat je het tegen je vrienden opneemt. In de gloednieuwe Tournament Mode kun je op ultieme wijze de show stelen door zo veel mogelijk tegenstanders uit te schakelen in knock-outsystemen met doorlopende letsels en vermoeidheid.

 • Knockout Mode - De populaire Knockout Mode van EA Sports UFC 2 keert terug. Stel het aantal aanvallen in dat je nodig hebt om te winnen en neem het op tegen iemand zonder grappling en grondgevecht.
 • Stand & Bang - Ga staand tekeer met alle aanvallen en zonder grondgevecht in een authentiek gevecht met vijf ronden. 
 • Submission Shootout - Laat zien wat je kunt en ga een volledig grondgevecht aan met houdgrepen, ground-and-pound en submissions om de winst binnen te halen en kampioen te worden.
 • Tournament Mode - De ultieme spelmodus voor een groep vrienden: kies je vechter en kijk hoeveel tegenstanders je kunt uitschakelen in een toernooimodus in King of the Hill-stijl. De laatst overgebleven vechter draagt de kroon en mag opscheppen tegen zijn vrienden.
 • Fight Now Custom - Baan je vechtend een weg met volledige controle over elke instelling en schuif, variërend van stamina, overgangssnelheid, overgavesnelheid en grapple-voordeel tot schade, energieherstel en bonussen.

Creëer je ultimate dream team

Ultimate Team in EA Sports UFC 3 introduceert meer personalisatie, strategie en verzamelobjecten. Combineer je aangepaste create-a-fighter voor het eerst in de geschiedenis met echte UFC-vechters zoals Conor McGregor, Anderson Silva en Demetrious Johnson om jouw ultieme droomselectie samen te stellen. Het gloednieuwe Fighter Chemistry zorgt ervoor dat je speciale bewegingen kunt combineren om jouw atleet een boost te geven wat een strategisch voordeel oplevert.

De nieuwe Ultimate Team solo uitdagingen bevatten drastisch vernieuwde singleplayer uitdagingen die in-game beloningen geven. Ultimate Team Sets geeft jou de vrijheid om thematische items te verzamelen en om te ruilen voor items van hogere waarde. Dit alles komt in een meer gestroomlijnde ervaring die het makkelijker maakt om jouw eigen Ultimate Team samen te stellen.

 • Echte UFC-vechters - Nieuw in EA Sports UFC 3 Ultimate Team: verzamel en speel met je favoriete UFC-vechters, inclusief Conor McGregor, Georges St-Pierre, Joanna Jędrzejczyk, Demetrious Johnson en nog veel meer. Combineer echte vechters met je eigen aangepaste create-a-fighter en stel een droomteam samen in de Octagon.
 • Solo Challenges - Doe mee aan dynamisch singleplayer-uitdagingen op basis van scenario's om beter te worden en verdien in-game beloningen om je Ultimate Team van vechters samen te stellen.
 • Sets - Verdien en verzamel je Ultimate Team-items om thematische sets compleet te maken, die je kunt inwisselen voor nog waardevollere items.
 • Vernieuwde aanpassingsmogelijkheden voor vechters - Met het nieuwe gestroomlijnde aanpassingssysteem voor vechters kun je je items eenvoudiger beheren en je vechters uitrusten met nieuwe bewegingen, beloningen en boosts.
 • Fighter Chemistry - Items hebben nu speciale bonussen die de attributen van een bepaalde vechter, of zelfs je volledige Ultimate Team, kunnen verbeteren.
 • AI-opnamesysteem in Practice Mode - Met AI-opnamen in Practice Mode kun je een actiescène invoeren die de CPU-tegenstander moet afspelen, zodat je je aanval en verdediging tegen specifieke combinaties en gedragingen kunt oefenen. 
 • Vereenvoudigde submission - Het nieuwe vereenvoudigde submission-systeem zorgt ervoor dat grondbewegingen en vechters-submissions makkelijker kunnen worden uitgevoerd en ontweken, zodat nieuwe spelers kunnen genieten van sensationele grondgevechten.
 • Nieuwe spelcamera's - De toevoeging van nieuwe hoeken voor televisiecamera's versterkt het realisme en de authenticiteit van het gevecht, zodat het gevecht centraal staat en elke knock-out op spectaculaire wijze wordt geregistreerd.
 • Gameplay Hints 2.0 - Verbeter je vaardigheden in de Octagon met nieuwe gameplay-hints en feedback, inclusief dynamische coaching tussen de rondes door, waarbij je prestaties worden geanalyseerd en er persoonlijke feedback wordt gegeven met een overzicht van welke knoppen je gebruikt hebt, zodat je het gevecht makkelijker kunt beëindigen. Gameplay Hints 2.0 kunnen ook tijdens het gevecht worden opgeroepen in het pauzemenu, en als analyse na het gevecht zodra de winnaar is bepaald. 
 • Tutorialvideo's - Met de nieuwe tutorialvideo's, inclusief vechtbewegingen, stijlen en strategieën, kun je je beter voorbereiden op de Octagon en de weg naar de kampioenstitel.

Platform:

Editie:

 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 2/2/2018
EAN 5030944121597
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Competitief, Lokale Multiplayer Competitief
Genre Fighting
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Geweld
Publisher Electronic Arts
Ontwikkelaar EA Canada
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers