Warriors All-Stars

Warriors All-Stars geeft je de controle over een brede selectie van bekende personages uit verschillende Koei Tecmo games. Ryu Hayabusa van Ninja Gaiden, Kasumi van Dead of Alive, William van Nioh, Yukimura Sanada van Samurai Warriors, Zhao Yun van Dynastie Warriors, Horo en Oka van Toukiden, en Sophie Neuenmuller van Atelier Sophie - The Alchemist of the Mysterious Book zijn maar enkele van de vele rivalen die het tegen elkaar zullen opnemen in Warriors All-Stars.

Warriors All-Stars begint in een mysterieus land op de rand van de vernietiging, wanneer een magische bron opdroog na het overlijden van de koning. In een poging om de helden van andere werelden op te roepen om - zoals voorspeld in een legende - het koninkrijk te redden, voert de jonge prinses Tamaki een ritueel uit dat verschrikkelijk verkeerd loopt, wanneer ze de controle verliest over haar krachten en de helden over het hele koninkrijk worden verspreid. 

Om de vrede in de wereld te herstellen, moet Tamaki nu de beste en sterkste onder hen rekruteren om de magische bron te herstellen en de redder van het koninkrijk als nieuwe heerser te kronen.

Platform:

  • Uniek spaarsysteem +34 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Afhalen in één van onze 75 winkels of thuislevering via PostNL.
  • Uniek spaarsysteem +34 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Thuislevering via PostNL

Productspecificaties

Releasedatum 1/9/2017
EAN 5060327533990
Aantal spelers Singleplayer
Genre Action
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld, Seks
Publisher Koei Tecmo
Ontwikkelaar Omega Force
Gesproken taal Japans
Geschreven taal: Engels

Game Trailers