Puyo Puyo Tetris

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.
new
29.98
Momenteel niet beschikbaar
used
19.98

Puyo Puyo Tetris

Wat krijg je als je de twee bekendste en meest gerespecteerde puzzelgames samenvoegt? De snelste, leukste en meest competitieve party game ooit!

Tot 4 spelers kunnen offline en online kiezen tussen de klassieke Tetris of Puyo Puyo modes om tegen elkaar te spelen. Of ze kunnen kiezen tussen 1 van de vele unieke ‘Fusion’ modes, inclusief een speltype waarbij je tegelijkertijd Puyo Puyo EN Tetris speelt!

Adventure Mode

Puyo Puyo Tetris bevat een singleplayer luik met 10 unieke hoofdstukken, elke met 10 levels. In ‘Adventure Mode’ ontmoet je verschillende personages uit het Puyo Puyo en Tetris universum en moet je verschillende uitdagingen zien te overwinnen!

Arcade Modes

De game bevat een enorme keuze aan arcade varianten – van de klassieke ‘Versus’ mode tot de ‘Fusion’ mode, waarbij het speelveld zowel Puyos als Tetriminos bevat. Of ‘Big Bang’ mode waarin spelers zo snel als mogelijk bepaalde uitdagingen moeten voltooien. In ‘Party’ mode kan je power-up’s activeren om de anderen nog meer te dwarsbomen. Als je online speelt, heb je automatisch toegang tot de ‘Puzzle League’ en worden je rankings geregistreerd en kan je replays uploaden en delen met andere spelers. Hoe beter je speelt, hoe meer punten je verzamelt, die je vervolgens kan gebruiken in de in-game shop om extra skins, muziek, achtergronden  en meer vrij te spelen.

Multiplayer Competitie

Puyo Puyo Tetris draait rond de niet-aflatende drang van de spelers om de beste te zijn en elkaar te slim af te zijn door verwoestende combo-aanvallen op te zetten. Het is zo'n klassieke ‘makkelijk om te leren’ puzzelgame die al snel ontaardt in een multiplayer gevecht dat zijn gelijke niet kent!

Of je nu de beste wilt zijn op de online leaderboards of de beste op de bank – Puyo Puyo Tetris zit bomvol puzzelactie!

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 103 punten Used 69 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Lokale Multiplayer Competitief
Online Multiplayer Competitief
Genre Puzzel
PEGI 3
Publisher: Sega
Ontwikkelaar: Sonic Team
Gesproken taal: Engels
Geschreven taal: Engels

Screenshots

Game Trailers