Project CARS 2 Limited Edition

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.

Project CARS 2 Limited Edition

De Limited Edition bevat:

 • Project CARS 2 game
 • Steelbook verpakking
 • Stickervel
 • Exclusief Japanese Cars Pack: vier auto’s van de iconische Japanse fabrikanten Honda en Nissan

Project CARS 2

Project CARS 2 is de volgende evolutie in de bekroonde race-serie, met de meest iconische auto's om je de "Ultimate Driver Journey" ervaring te bieden. 

Project CARS 2 - gemaakt door gamers, getest door wereldklasse coureurs en de definitieve keuze van de eSports pros - brengt de essentie van echte races samen in de mooiste, meest authentieke en technisch geavanceerde racegame op de planeet. Project CARS 2 heeft het allemaal - van GT tot toerwagens, endurance prototypes en exotische hypercars - en geeft je toegang tot het volledige spectrum van motorsport races met de volledige vrijheid om te kiezen waarmee en waar je rijdt. Altijd. Overal.

Het toppunt van authenticiteit

Project Cars 2 is wederom gemaakt door gamers en verfijnd door pro coureurs en biedt je toonaangevende visuals, exact nagemaakte wagens, precieze physics, uitdagende AI en dynamische realtime veranderingen van ondergrond en weersomstandigheden. Ga verder dan de werkelijkheid en ervaar levensechte races met een VR headset, 5.1 positionele audio en 12K resolutie ondersteuning. Project CARS 2 is even opwindend en uitdagend om te spelen als grondbrekend.

Voel de druk van de competitie

Ontdek het ultieme raceavontuur en test je vaardigheden tegen de meest intense concurrentie om de volgende motorsportheld te worden. Neem het op tegen vrienden in geheel nieuwe online kampioenschappen met een brede selectie voertuigen op asfalt en offroad.

Pas je race ervaring zelf aan

Race zonder grenzen - Altijd, overal en met elke auto. Dag of nacht, nat of droog. Met LiveTrack 3.0 veranderen de circuits dynamisch van schoon naar vuil naar ingerubberd, en veranderen de grip physics al naargelang je op tarmac, ijs of onverharde wegen rijdt. Coureurs kunnen een volledige cyclus van 24 uur racen met realtime voertuig-, weers- en de temperatuursveranderingen in elk van de vier seizoenen, waarbij de atmosferische omstandigheden natuurgetrouw worden nagebootst.

 • Meer dan 170 gelicenseerde wagens van de meest iconische merken
 • Grootste circuitrooster van elke console racegame ooit
 • Vernieuwde pad handling
 • Compleet nieuwe types voertuigen & motorsportklassen, naast al je oude favorieten (Rallycross, IndyCar en nog veel meer)
 • Neem het op tegen vrienden online over een brede selectie van de voertuigen
 • Race op wisselende spoor oppervlakken zoals ijs, tarmac of offroad tracks
 • Robuuste eSports functionaliteiten en geheel nieuwe online kampioenschappen
 • LiveTrack 3.0: Dynamische wegdekovergangen hebben invloed op de prestaties van het voertuig, grip en handling in real-time
 • Volledige 24-uurs cyclus bootst natuurgetrouw de atmosferische omstandigheden en de sfeer van een bepaalde tijd van de dag en van het jaar na

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 224 punten Used 172 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Online Multiplayer Competitief
Genre Race
Genre Simulation
PEGI 3
Publisher: Bandai Namco Entertainment
Ontwikkelaar: Slightly Mad Studios
Gesproken taal: Engels
Geschreven taal: Engels

Screenshots

Game Trailers