Yakuza 6 - The Song of Life Essence of Art Edition

De Essence of Art Edition bevat:

 • Yakuza 6 - The Song of Life game
 • Hardcover Art Book verpakking met meer dan 20 illustraties van de Yakuza community

Yakuza 6 - The Song of Life

Yakuza 6 is de ultieme yakuza-game met een keihard misdaadverhaal, explosieve gevechten en prachtige omgevingen, van het ongekende realisme van de nieuwe setting in Onomichi, een prachtig, slaperig havenstadje in de prefectuur Hiroshima, tot de nieuwste evolutie van Kamurocho, het grootste prostitutiegebied in Tokio.

Het 7de deel in Yakuza-reeks bouwt verder op de gameplay van de recent verschenen Yakuza 0 en Yakuza Kiwami. De verhaallijn springt echter enkele jaren verder naar 2012. Kazuma Kiryu, de Dojima Dragon, heeft in Yakuza 5 nipt een conflict tussen de vijf grootste steden in Japan kunnen vermijden. Als boetedoening besluit Kiryu zichzelf drie jaar in de gevangenis te laten opsluiten. Wanneer hij vrijkomt ontdekt een oudere en geharde Kiryu dat zijn surrogaatdochter, Haruka, is verdwenen uit het weeshuis dat hij beschermt. Het spoor leidt hem naar zijn oude wijk in Kamurocho, waar hij ontdekt dat ze is aangereden door een wagen en nu in coma ligt. Daarbij komt het feit dat Haruka nu een zoontje heeft waar hij voor moet zorgen. Met de baby in zijn armen, reist Kiryu naar de havenstad Onomichi, Hiroshima om de waarheid te achterhalen over Haruka, haar zoon, en een sinister geheim dat de yakuza van Hiroshima bewaakt. 

Een groeiende game

Yakuza 6 is de culminatie van alle features die aan de spelreeks over de jaren heen werden toegevoegd. De open-world action-adventure game laat je reizen tussen het vertrouwde Kamurocho en Hiroshima. De traditionele gameplay krijgt een aanvulling in de vorm van AI-gecontroleerde NPC personages die je helpen tijdens de gevechten. In de vorige games waren de gevechten tegen kleinere groepen vijanden. Yakuza 6 is geoptimaliseerd zodat er veel meer personages tegelijkertijd op het scherm zichtbaar zijn en dat de gevechten nog chaotischer en over-the-top maken.

Keiharde straatgevechten

Yakuza 6 Kiryu is 100% gegarandeerd thugfed OG, wat betekent dat hij een geharde veteraan is in de kunst van het straatvechten. Hoewel hij zich dit keer beperkt tot één vechtstijl, komen zijn vuisten aan als mokerslagen. De keiharde combo’s en bottenbrekende Heat Actions zijn terug, maar dit keer kan de Dragon of Dojima ook een meter vullen om de Extreme Heat Mode te activeren. Hierdoor gaan zijn handen blauw gloeien en kan hij vernietigende combo’s uitdelen met zijn vuisten of welk “gereedschap” zich ook maar binnen handbereik bevindt. Het voelde nog nooit zo lekker om zijn pijnlijke kunst uit te oefenen!

De “Dragon Engine”

Verken de wereld van yakuza als nooit tevoren. Yakuza 6 is de eerste Yakuza-titel voor de huidige generatie consoles en van de grond af opgebouwd voor de PS4. Daardoor komt de schimmige Japanse onderwereld als nooit eerder tot leven, met gedetailleerde beelden, levensechte animaties, een nieuwe physics engine, interactieve etalages, naadloze overgangen en meer. Gevechten kunnen op straat beginnen en eindigen op de vloer van de dichtstbijzijnde Poppo-supermarkt, inclusief een hoop versplinterd glas, gevallen snacks en gehavende lichamen.

Verken het herboren Kamurocho en de prachtige panorama’s van Onomichi

Dankzij de Dragon Engine ogen de hypnotiserende lichtjes, opportunistische bewoners en hedonistische verleidingen van Kamurocho fraaier dan ooit. Verbeterde minigames als karaoke, batting cages, darts, gastdames en de SEGA arcade zijn gestroomlijnd voor maximaal plezier, terwijl de nieuwe RIZAP Gym, het Cat Café, en de Clan Creator zeer geschikt zijn om te ontspannen na een avondje schedels breken! Dit keer krijg je ook de ruimte om het drukke stadsleven achter je te laten en de toerist uit te hangen in het prachtige Onomichi. Deze rustige kustgemeenschap heeft heel wat te bieden. Ontmoet nieuwe mensen aan de bar, ga speervissen (denk aan een actierijke rail shooter… met vissen), en meer!

Tijd voor iets anders

Substories en randactiviteiten/afleidingen maken nog steeds een groot deel uit van de spelbeleving in Yakuza. Leef je uit in de Club SEGA arcade waar je klassieke SEGA games als Virtua Fighter 5 - Final Showdown, Puyo Puyo, Out Run, Super Hang-On, Space Harrier en Fantasy Zone kan spelen. Of bezoek een casino waar je eindeloos geld kan verdienen,… of verliezen, op de tientallen gokspelen. Als je echt wil kan je zelfs een cursus traditionele Japanse bordspellen volgen, gaande van shogi en mahjong tot koi-koi, cho-han of cee-lo… Geen enkel spel laat je zoveel verschillende facetten van een cultuur ontdekken als een Yakuza game. 

Volledig ingesproken Japanse audio

Voor het eerst in de geschiedenis van de serie, zijn alle teksten volledig in het Japans ingesproken. Hierdoor kun je het dramatische verhaal en de absurde humor van de serie volgen als een interactieve ‘buitenlandse film’-ervaring.

 • Spannende conclusie van de dramatische Yakuza spelreeks
 • Talloze zijactiviteiten: run je eigen Cat Café, ga diepzeeduiken en -vissen of leef je uit op de klassieke SEGA games in Club SEGA...
 • Voedt de jonge baby Haruto op
 • Uitgebreid managementspel waarin je je eigen baseballteam beheert

"Verken de wereld van Yakuza en de underground scene als nooit tevoren. Nu met een nieuwe physics engine én meer interactie om je uren bezig te houden."

Platform:

Editie:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 17/4/2018
EAN 5055277030552
Aantal spelers Singleplayer
Genre Action, Adventure
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik
Publisher Deep Silver
Ontwikkelaar Sega
Gesproken taal Japans
Geschreven taal Engels

Game Trailers