Final Fantasy XV Day 1 Edition

De Day One Edition bevat:

  • Final Fantasy XV game
  • Masamune sword DLC

Final Fantasy XV 

Bereid je voor om volledig op te gaan in het ultieme fantasy-avontuur. Betreed de wereld van Final Fantasy XV en beleef epische gevechten tijdens je avontuur. Jij bent Noctis, de kroonprins van het Lucis koninkrijk en het is jouw missie om je vaderland te heroveren op het keizerlijke leger.

Bijgestaan door je beste vrienden neem je het roer in handen en beleef je een reis die zijn weerga niet kent, dwars door de adembenemende wereld van Eos, terwijl je de confrontatie aangaat met reusachtige monsters en meedogenloze vijanden. Train je vaardigheden met wapens en magie en kanaliseer de krachten van je voorouders om moeiteloos door de lucht te teleporteren tijdens gevechten.

Actievolle gevechten

Pas je wapens aan en gebruik de unieke assisteermogelijkheden van elk personage in een uniek real-time gevechtssysteem, dat gebruiksvriendelijk is en toch veel diepgang bevat. Teleporteer jezelf over het slagveld terwijl je tactische aanvallen uitvoert, speciale moves gebruikt en steeds krachtigere magieaanvallen uitvoert.

Vertrek op een avontuur zonder grenzen

Neem plaats achter het stuur van je auto en rij van de hoofdstad naar de meest uiteenlopende gebieden met je beste vrienden of verken de omgevingen te voet om uitgestrekte landschappen vol wilde dieren, gevaarlijke grotten en bruisende steden te ontdekken.

Onbreekbare banden

Als Noctis voel je de band met je vrienden groeien tijdens je avontuur. Om je vaderland te heroveren zal je kracht, moed en vooral solidariteit nodig hebben. voer krachtige coöperatieve moves uit tussen Noctis en zijn vrienden tijdens de gevechten en versla je vijanden via uitgedacht teamwork!

Platform:

Editie:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Uniek spaarsysteem +52 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Afhalen in één van onze winkels of thuislevering via PostNL.
  • Uniek spaarsysteem +52 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Thuislevering via PostNL

Productspecificaties

Releasedatum 26/11/2016
EAN 5021290073005
Aantal spelers Singleplayer
Genre RPG, Action
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Geweld
Publisher Square Enix
Ontwikkelaar Square Enix
Gesproken taal Engels, Japans
Geschreven taal: Engels

Game Trailers