Tearaway Unfolded

Nieuw van de makers van LittleBigPlanet en Tearaway: Tearaway Unfolded. Een betoverend avontuur door een magische wereld van papier, opnieuw ontwikkeld voor PS4.

Tearaway Unfolded nodigt je uit op een reis om de kranige koeriers Atoi en Iota te helpen een belangrijke boodschap af te leveren, die je enkel kan achterhalen als je de boodschapper door een reeks spannende levels en mini-puzzels weet te loodsen. Kruip in je tv met de DualShock 4 draadloze controller en laat de wind door het spel razen om verborgen gebieden bloot te leggen, vijanden versteld te doen staan en een papieren vliegtuigje te besturen. Gebruik je nieuwe krachten om voorwerpen op te vangen die uit het televisiescherm worden gegooid en slinger ze terug naar moeilijk bereikbare plekken of naar de vijand. Begeleid Atoi of Iota door angstaanjagende plaatsen door de lichtbalk op het scherm te laten schijnen.

Deel je avonturen met de wereld

Tearaway Unfolded en PS4 bieden je de kans om al je creaties te delen met de wereld. Door de in-game camera mode en "Photo Sharing" is het makkelijker dan ooit om je foto s te uploaden, bewerken en te delen met de Share-button!

Companion app

De companion app van Tearaway Unfolded is speciaal ontworpen voor een tweede speler. Zo kunnen zij de wereld waarin de speler zich bevindt veranderen met o.a. nieuwe creaties, het aanpassen van de karakters en eigen foto's de Tearaway wereld insturen.

Platform:

Editie:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 9/9/2015
EAN 711719855118
Aantal spelers Singleplayer
Genre Platform
PEGI leeftijd 7
PEGI inhoud Angstaanjagend
Publisher Sony