The Order - 1886

Ontdek het duisterste geheim van de geschiedenis en herschrijf het verleden in deze unieke kijk op het victoriaanse Londen. Vecht als lid van een elite ridderorde in een eeuwenoude oorlog die de loop van de geschiedenis zal bepalen en gebruik geavanceerde wapens om een machtige oude vijand te bestrijden.

Eeuwenlange strijd

We staan aan het begin van een nieuw tijdperk. Een tijdperk vol wetenschappelijke wonderen. Onder de dikke Londense mist, in de schaduw van de industriële revolutie, dreigen oude en nieuwe vijanden de stad - en de wereld - in chaos te storten. Een elitegroep ridders, die bekendstaat als The Order, houdt de stad in de gaten. Zij zijn de enige bewakers van de mensheid. Meng je in een eeuwenoude strijd tegen een machtig gevaar die de loop van de geschiedenis voor altijd zal bepalen.

Feit en fantasie

 Dit is Londen, maar niet zoals we de stad kennen. In The Order: 1886 smelten echte historische figuren en gebeurtenissen, en nieuwe versies van bekende mythen en legenden samen tot een alternatieve geschiedenis. Er woedt hier een zware strijd tussen nieuwe en oude vijanden. Rebellen vechten tegen The Order en de politiestaat die de ridderorde vertegenwoordigt, terwijl de ware vijand van de mensheid - een krachtige en oude vijand die bekendstaat als de Half-breeds in aantal en kracht toeneemt in en rond de stad. Hanteer geavanceerde wapens en gadgets, zoals de arc-gun, het thermiet-geweer en de Monocular, om de orde te handhaven terwijl het volk onrustiger wordt en de dreiging van de Half-breeds groeit.

Filmische beelden

Laat je naar een ongelofelijk realistisch en opnieuw bedacht neovictoriaans Londen voeren en speel een rol in een verhaal vol intriges. Dankzij de vernieuwende Full Performance Capture-technieken kun je elk detail bekijken van de personages met wie je te maken krijgt. Door de naadloze overgangen tussen actie- en verhaalscènes waan je je midden in een vertelling die bol staat van de samenzweringen. De nuances van echte filmcamera's en lenzen zijn nagebootst om de beleving meeslepender en geloofwaardiger te maken.

Platform:

Editie:

  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 20/2/2015
EAN 711719284796
Aantal spelers Singleplayer
Genre Horror, Action
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld, Seks, Grof taalgebruik
Publisher Sony

Game Trailers