Pro Evolution Soccer 2018 Premium Edition 

De Premium Edition bevat: 

 • Pro Evolution Soccer 2018 game
 • 3 Topps UEFA Champions League Match Attax Trading Card Game 2017/18 kaarten
 • UEFA Champions League-zaakwaarnemer voor myClub
 • Usain Bolt voor myClub
 • 4x Start Up-zaakwaarnemers
 • 1x Partner Club-zaakwaarnemer
 • 10.000 GP x 10 weken

Pro Evolution Soccer 2018

Een nieuw jaar, een nieuwe Pro Evolution Soccer! Dit jaar introduceert Konami verschillende verbeteringen op gebied van gameplay, visuals en online. 

Gameplay Masterclass

De gerenommeerde gameplay kwaliteit die we jaar op jaar gewend zijn van Pro Evolution Soccer 2018 heeft weer talloze kleine verfijningen gekregen om de authenticiteit van het spelverloop en het gevoel van het spel te verbeteren. Strategisch dribbels geven je meer controle wanneer je in bezit bent van de bal en met de toevoeging van contextuele balbescherming kan je elke verdediger te slim af zijn. 

Real Touch+ brengt een nieuwe dimensie naar het spel. Spelers kunnen de bal aanspelen met verschillende delen van het lichaam om een onvoorspelbaar spelverloop te creëren. Ook de stilstaande fases hebben aanzienlijke veranderingen ondergaan door een nieuw Free Kick en Penalty systeem te introduceren. 

Verbeterde visuele realiteit

Dankzij Real Capture, een nieuwe technologie om de bewegingen van de spelers op te nemen, krijg je realistische beelden en het zorgt voor een authentiek voetbalgevoel. Andere verbeteringen zijn de levensechte stadions met dag- en nachtvarianten, gevarieerde grasmatten, en zelfs de spelersingangen zijn zorgvuldig nagemaakt door middel van meer dan 20.000 details die verzameld zijn in de stadions: Camp Nou en Signal Iduna Park. 

Online co-op

Pro Evolution Soccer 2018 komt met twee nieuwe co-op spelmodi: 2v2 en 3v3 met ondersteuning voor lokale gasten. Speel samen met vrienden, reis met je team naar de top of vermaak jezelf met vriendschappelijke matchen. 

Nieuwe Modes & Features

Fans zullen blij zijn te vernemen dat de Random Selection Match nog steeds van de partij is met een gloednieuwe presentatie, en bijhorende features. In de Master League manager modus beleef je het voetbal als een manager met pre-season toernooien, een verbeterd transfersysteem en nieuwe presentatie elementen zoals pre-match interviews en locker room scènes met de steratleten van je team. 

Vernieuwde presentatie

Een nieuwe user interface (UI) geeft je meer inzicht in de spelers en de MyClub modus. De unieke in-game presentatie werd ook dusdanig aangepast zodat de game lijkt alsof je naar een wedstrijd op televisie aan het kijken bent.  

Platform:

Niet beschikbaar

Niet beschikbaar
 • Uniek spaarsysteem +69 punten (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Afhalen of retourneren in één van onze 80 winkels of 1.500 Pickuppoints
 • Uniek spaarsysteem +69 punten (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank
 • Met 80 winkels altijd een winkel in je buurt!

Productspecificaties

Releasedatum 14/9/2017
Aantal spelers Singleplayer, Lokale Multiplayer Competitief, Online Multiplayer Competitief, Lokale Multiplayer Coöp, Online Multiplayer Coöp
Genre Sport
PEGI leeftijd 3
PEGI inhoud Constante internetverbinding vereist
Publisher Konami
Ontwikkelaar Konami
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels