Ghost Recon - Future Soldier

Word lid van de Ghosts, de elitesoldaten van het Amerikaanse leger. Gespecialiseerd in elke gevechtssituatie, uitgerust om te overleven, en opgeleid in het grootste geheim, worden missies aan je toegewezen die geen enkele andere soldaat tot een goed einde weet te brengen. Voer oorlogje met het beste wapenarsenaal uit de nabije toekomst, gebaseerd op prototypes van vandaag. Ghosts zijn hét speerpunt in elke militaire operatie. Deze elitekrijgers worden uitgestuurd in kleine, beweeglijke eenheden van elitekrijgers en kunnen ze onmiddellijk in conflictzones worden ingezet, zelfs in 's werelds meest risicovolle oorlogsgebieden. In de nabije toekomst zullen 4 van deze elite soldaten zich klaarmaken voor een oorlog die de gehele wereld bedreigt. Wanneer Ghost Lead, Pepper, 30K en Kozak hun missie aanvaarden, ontdekken ze dat de dreiging groter is dan dat ze ooit voor mogelijk hadden kunnen houden. Een dreiging die alle internationale machtsverhoudingen voor eens en voor altijd uit balans zou kunnen brengen...

- Ervaar vandaag de technologie van morgen - De Ghosts zijn uitgerust met de beste high tech militaire uitrusting, gebaseerd op echte prototypes van het leger uit het Future Soldier 2030 programma.
- Word lid van een elite Ghost squad - Werk in teamverband om de kracht van een volledig leger te evenaren.
- Speel een 12 uur durende storyline als sergeant John Kozak. Ga het gevecht aan op 8 spectaculaire locaties, van het hete, stof ge Afrika tot de Poolcirkel.
- Met 8 unieke stealth vaardigheden en 8 brutale close-combat bewegingen ben jij de stille professional .
- Gebruik baanbrekende authentieke militaire technologie, waaronder meer dan 50 wapens, waaronder schouder raketlanceerders, onzichtbaarheidmantels en intelligente aanvalsdrones.
- 12 campaign missies in co-op: Met z'n vieren voer je vanuit verschillende standpunten strak gecoördineerde takedowns en verwoestende, grootscheepse aanvallen uit.
- Maak gebruik van augmented reality. Krijg live feedback van het slagveld en voer dodelijke synch shots uit.
- In de spannende en innovatieve multiplayer speel je 4 gamemodi waaronder Ghost Recon's klassiekers met 8 vs 8 spelers.

Platform:

Editie:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Uniek spaarsysteem +34 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Afhalen in één van onze 75 winkels of thuislevering via PostNL.
  • Uniek spaarsysteem +34 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Thuislevering via PostNL

Productspecificaties

Releasedatum 23/5/2012
EAN 3307212811743
Aantal spelers Online Multiplayer Competitief, Singleplayer
Genre Action
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik
Publisher Ubisoft