Battlefield 3

Battlefield 3 is vooruitstrevender dan ooit met het krachtige Frostbite 2, de nieuwste versie van de geavanceerde game-engine van DICE. Deze innovatieve technologie vormt het fundament van Battlefield 3 en levert een betere beeldkwaliteit, een grootschalige wereld, enorm veel verwoesting, dynamische audio en ongelooflijk realistisch geanimeerde personages. Terwijl de kogels voorbij suizen en explosies je tegen de grond werpen, voelt het strijdveld levendiger en interactiever aan dan ooit tevoren.Voel de impact van kogels en explosies, sleep je gevallen kameraden naar een veilige plek en breng je wapen bijna overal op het terrein in stelling. De geavanceerde animaties, spectaculaire beelden en hels realistische gameplay van Battlefield overdonderen je zintuigen en laten je als geen andere FPS aanvoelen hoe het is om soldaat te zijn.

Te land, ter zee en in de lucht

Vecht op iconische en onverwachte locaties in de VS, het Midden-Oosten en Europa, waaronder claustrofobische straten, het centrum van hoofdsteden en open, voertuigvriendelijke landschappen terwijl je je een weg baant door de oorlog van morgen. Battlefield 3 levert je tevens een ongeëvenaarde strijd tussen voertuigen. De beste online oorlogsgame met voertuigen gaat zefs letterlijk door de geluidsbarrière nu de indrukwekkende line-up van land-, lucht- en zeevoertuigen wordt aangevuld met jachtvliegtuigen.

- Kruip in de huid van de beroemde U.S. Marines en speel bloedstollende missies op diverse locaties, waaronder Parijs, Teheran en New York.
- Battlefield 3 introduceert Frostbite 2, de ongelooflijke technologie die animatie, verwoesting, licht, schaal en audio naar nieuwe hoogten tilt. 
- Battlefield 3 overdondert je zintuigen en laat je als geen andere FPS aanvoelen hoe het is om soldaat te zijn.
- De indrukwekkende line-up van land-, lucht- en zeevoertuigen wordt aangevuld met jachtvliegtuigen. 
- Multiplayer voor 24 spelers.
- Prone is terug.
- Co-op gameplay.

Platform:

Editie:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Uniek spaarsysteem +17 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Afhalen of retourneren in één van onze 75 winkels of 1.500 Pickuppoints
  • Uniek spaarsysteem +17 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Met 75 winkels altijd een winkel in je buurt!

Productspecificaties

Releasedatum 26/10/2011
EAN 5030946102907
Aantal spelers Online Multiplayer Competitief, Singleplayer
Genre Shooter
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik
Publisher Electronic Arts