Kane & Lynch 2 - Dog Days

Speel als de twee meest gestoorde maar tegelijk ook realistische spelpersonages uit de gamegeschiedenis. Lynch - een psychopaat die zijn eigen pillen voorschrijft - en Kane - een gedesillusioneerde en wanhopige ex-crimineel - zijn terug voor een rauwe en brutale misdaadshooter. IO Interactive, de ontwikkelaar van Hitman-reeks, brengt ons een gewaagd vervolg met de twee psychopaten in de hoofdrol. Kane & Lynch moeten de consequenties van hun acties dragen wanneer een deal fout loopt. Nu moeten ze vechten en overleven in de straten van Sjanghai. Jij ervaart hun hectische strijd in steegjes en langs de daken van de Chinese havenstad. Het wederzijds vertrouwen loopt al snel op de klippen want Lynch verliest geleidelijk zijn geestelijke gezondheid, en Kane zichzelf.

Reünie

In de vorige game speelde Kane de hoofdrol. Kane's wraakmissie in het eerste deel nam een onverwachte wending maar zorgde ervoor dat zowel Lynch als Kane konden vluchten uit de jungle. Enkele jaren later blijkt dat Jenny en Kane nog steeds leven. De twee leven een rustig leven, gevlucht van alle maffiamoorden en chaos. Lynch daarentegen is nog steeds op zoek naar de deal van zijn leven. In Shanghai komt deze droom eindelijk waar en niets gaat hem in de wegstaan. Althans, tot de zaakjes weer in de soep beginnen te lopen. De brutaliteit steekt al snel de kop op en het wordt een zware strijd. Gelukkig heb je alle steun van je partner.

Down Not Dead

De onvergeeflijke actie nodigt uit tot enkele belangrijke verbeteringen. Vergeet de adrenaline overdosissen, de domme AI en de generische actie. De 'Down Not Dead' gameplayfeature geeft spelers een 2e kans wanneer er iets foutloopt. Je hebt drie keuzes wanneer je voor de eerste keer neer gaat. Ofwel sta je onmiddelijk weer recht maar ben je uiterst kwetsbaar, ofwel wacht je tot een partner je komt redden, ofwel kruip je richting cover waar je rechtstaat na een korte rustpauze. De artificiële intelligentie kan terugvallen op dezelfde tactieken. Ook zij zullen naar schuilplaatsen kruipen en andere teamleden recht helpen. De AI gedraagt zich ook agressiever. Ze omcirckelen de spelers en duiken sneller naar cover.

Fragile Alliance

Een grootste gemis in de eerste game was het gebrek aan een online co-opmode. Kane & Lynch 2 - Dog Days zal wel online speelbaar zijn en een aantal nieuwe multiplayer spelmodes toevoegen. De Fragile Alliance spelmode, waarin acht spelers vochten om de inhoud van een kluis, is terug van de partij. In de mode vocht je je samen met je teamleden een weg naar een zwaarbewaakte kluis. Eens je de buit te pakken had, was het ieder voor zich. Je kan namelijk je teamgenoten neerknallen zodat je hun deel van de buit steelt. Iemand die zijn teamleden verraadde, werd aangeduid waardoor hij meteen een herkenbaar werd voor de andere spelers. Het moment waarop je je teamleden uitschakelt, is cruciaal om te overleven. Gevallen gangsters belanden de volgende ronde in het kamp van de politie. Alle overlevenden krijgen een prijs op hun hoofd. Als een agent iemand met een prijs op zijn hoofd kan uitschakelen, krijgt hij daarvoor sowieso een beloning. De spelmode geeft veel ruimte voor brutale tactieken en achterbaks gedrag maar is dat niet wat een gangster definieert?

Identiteitscrisis

Kane & Lynch 2 - Dog Days verschilt niet veel van zijn voorganger. Het grootste probleem bij de eerste game was het gebrek aan identiteit en hart. IO Interactive heeft daarom gekozen voor een unieke invalshoek. De game speelt als een foutgelopen youtube-video waarin speciale video-effecten, 'compressiefouten' en filters zorgen voor een unieke feel en gestoorde vibe die past bij de chaotische gameplay. Via de visuele trucjes komt de game tot leven als een low-budget documentairefilm die je meteen bij de strot neemt. In onze ogen voegt de lowbudget feel een hele nieuwe dimensie en identiteit toe aan de game. De rauwe actie, het intense realisme en de brutale vibe creëren een shockerend game. Maar wat verwacht je anders van de twee psychopaten...

- Non-stop actie in singleplayer, off- en online co-op en multiplayer - De unieke Fragile Alliance geeft je de ervaring van een gestoorde gangster.
- Rauw, echt en uncut - Kane & Lynch 2 - Dog Days gebruikt leuke visuele trucjes om de game een documentaire-achtige filmstijl te geven.
- Speel als Lynch en ontdek zijn verhaal in Sjanghai.
- Down Not Dead - Vergeet adrenalinespuitjes - kruip naar cover, help je teamgenoten recht of sta meteen terug recht nadat je onde

Platform:

Editie:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Uniek spaarsysteem +34 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Afhalen of retourneren in één van onze 75 winkels of 1.500 Pickuppoints
  • Uniek spaarsysteem +34 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Met 75 winkels altijd een winkel in je buurt!

Productspecificaties

Releasedatum 19/8/2010
EAN 5021290038714
Aantal spelers Online Multiplayer Competitief, Singleplayer
Genre Shooter, Action
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik
Publisher Eidos