De jongens bij Free Radical, bekend van de Timesplitters-reeks op PS2, komen dit jaar met hun eerste 'next-gen' titel op de proppen. In Haze speel je niet langer tegen een hoop op holgeslagen apen. Nee, Free Radical gaat met Haze de serieuze toer op.

In een nabije toekomst, wanneer een leger meer een privé gebeuren is, ontstaat er een conflict tussen Mantel Global Industries, een multinational met bio-medische expertise, en een hoopje rebellen. De reden van het conflict is het aanwenden van Nectar door de soldaten van Mantel. Nectar (Nova-Keto-Thyrazine) is een drug dat soldaten harder en slimmer maakt met als 'enige' nadeel dat de drug ook hallucinaties opwekt. Een effect dat soldaten plaatst in een idylische en pijnloze omgeving.

Het game speelt zich af tijdens drie dagen. Je neemt de rol aan van Shane Carpenter, een Mantel soldaat. Nadat Carpenter de effecten van Nectar op zijn team begint te merken, besluit hij zich aan te sluiten bij de rebellen om de wanpraktijken en het misbruik van Mantel tot een einde te laten komen.

Haze verlegt ook enkele grenzen op multiplayer gebied. Je kan in en uit elk onlinespel springen door een eenvoudige knop. In de singleplayermodus kunnen vrienden op elk moment de controle van een teammember op zich nemen.

Haze bevat ook geen laadtijden zoals bij GTAIV. Dankzij de geavanceerde game-engine waar ze al enkele jaren aan werken, heb je enkel bij de opstart van het spel een laadtijd daarna stream je alles van de Blu-Ray.

- 4-player co-op mode online, 2-player splitscreen co-op en splitscreen online
- Spring in een multiplayer game op elk moment
- Gebruik Nectar als hulpmiddel in de strijd
- Speel als zowel Mantel als Rebel

Platform:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Uniek spaarsysteem +17 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Afhalen of retourneren in één van onze 75 winkels of 1.500 Pickuppoints
  • Uniek spaarsysteem +17 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Met 75 winkels altijd een winkel in je buurt!

Productspecificaties

Releasedatum 21/5/2008
EAN 3307210266668
Aantal spelers Online Multiplayer Competitief, Singleplayer
Genre Shooter
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Grof taalgebruik, Geweld
Publisher Ubisoft