World of Warcraft: Battle for Azeroth

Voor het stoppen van de apocalyptische kruistocht van de Legion, heeft Azeroth een verschrikkelijke prijs betaald. Van de vele wonden die de wereld heeft opgelopen, is het verbrijzelde vertrouwen tussen de Alliance en Horde misschien wel het moeilijkst te herstellen. Terwijl dit eeuwenoude conflict weer oplaait, moet je je bondgenoten verzamelen en voor je factie ten strijde trekken. Want de toekomst van Azeroth wordt in het vuur van de strijd gesmeed.

Betreed een verscheurde wereld

Beleef het meedogenloze conflict dat het hart van het Warcraft-verhaal vormt. Stijg tot level 120, speel door zes nieuwe zones vol nieuwe quests, eindbazen, raids en meer. Jíj bepaalt of de toekomst van Azeroth aan de Horde of de Alliance behoort.

Rekruteer bondgenoten

Verken Azeroth als één van de zes nieuwe speelbare Allied Races, inclusief vier die je tegenkwam in je campagne tegen de Legion. De Nightborne Elves, Highmountain Tauren en Zandalari Trolls sluiten zich aan bij de Horde terwijl de Void Elves, Lightforged Draenei en de Dark Iron Dwarves bij Alliance aansluiten. Ga op avontuur om hun gunsten te verwerven en elk ras te ontgrendelen, zodat je factie komen versterken. Creëer een nieuw personage en stijg naar het hoogste level om de opvallende Heritage Armor-set te verdienen.

Wanneer je de pre-purchase editie koopt van Battle for Azeroth kan je meteen kennis maken met een aantal van deze rassen. De vier rassen die je meteen kan unlocken bij aankoop van de pre-purchase editie zijn: Nightborne Elves, Highmountain Tauren, Void Elves en Lightforged Draenei. De Zandalari Trolls en Dark Iron Dwarves zijn beschikbaar bij de officiële release van de uitbreiding.

Plunder onbekende eilanden

Koers naar nog niet in kaart gebrachte eilanden van Azeroth. Strijd met teams van drie spelers tegen sluwe rivalen – of andere spelers – om de eilanden te plunderen. Terwijl je door de bevroren landschappen van Northrend trekt, krijg je te maken met voortdurend evoluerende uitdagingen. Open de mysterieuze poorten van een verlaten Gilnean-kasteel, waag je in een strijd tussen elementals, en meer.

Bestorm de Warfronts

Trek naar het front en neem deel aan een grootschalige, coöp-Warfront voor 20 spelers om een strategische locatie te veroveren. In deze PvE-stand, geïnspireerd door de klassieke RTS-gevechten van Warcraft , moet je voor je factie een leger bouwen om daarmee het doelwit te belegeren en de vijandelijke commandanten te verslaan.

Versterk je pantser met titanenmacht

Gebruik het Heart of Azeroth – een legendarisch halsstuk dat je werd toevertrouwd door Magni Bronzebeard. Versterk het met Azerite, een kostbare stof die verscheen in het kielzog van de Legion. Zo kun je je pantser nieuwe krachten en eigenschappen geven.

 • Inclusief personage-boost naar level 110 - Dankzij de boost naar level 110 ben je meteen klaar om naar het front te trekken voor een meedogenloze nieuwe oorlog tussen de Horde en de Alliance.
 • Speel alvast met vier nieuwe rassen - Wanneer je de pre-purchase editie aankoopt, kan je beginnen spelen als Nightborne Elves, Highmountain Tauren, Void Elves en Lightforged Draenei. De twee andere rassen zijn speelbaar vanaf de lancering van de volledige uitbreiding.

Minimum Systeemeisen:

 • World of Warcraft Basisspel vereist
 • Windows 7/8/10 (64-bit)
 • Processor: Intel Core i5-760 or AMD FX-8100 or later
 • Werkgeheugen: 4 GB RAM
 • 70 GB vrije ruimte
 • Videokaart: NVIDIA GeForce GT 560 2GB or AMD Radeon HD 7850 2GB or Intel HD Graphics 530 (45W)
 • Pixel Shader 5.0
 • Vertex Shader 5.0

 

 

Platform:

Editie:

Dit product is niet langer beschikbaar. Deze uitbreiding is inmiddels gratis inbegrepen bij elke versie van World of Warcraft.

Dit product is niet langer beschikbaar. Deze uitbreiding is inmiddels gratis inbegrepen bij elke versie van World of Warcraft.
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 14/8/2018
EAN 5030917235863
Aantal spelers Online Multiplayer Competitief, Online Multiplayer Coöp
Genre MMO, RPG
PEGI leeftijd 12
Publisher Blizzard
Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers