De Sims 4 - Honden en Katten Expansion Pack (downloadcode)

Maak verschillende honden en katten, voeg ze toe aan de huizen van je Sims om hun levens voor altijd te veranderen en verzorg als dierenarts de dieren van de buurt met De Sims 4 Honden en Katten. Met het krachtige nieuwe hulpmiddel Creëer-een-huisdier kun je honden en katten een uniek uiterlijk, opvallende karakters en expressieve outfits geven! Deze lieve, levenslange metgezellen zullen de levens van je Sims volledig op zijn kop zetten. Behandel dierziektes als dierenarts en run je eigen kliniek in een prachtige kustwereld waarin heel wat te ontdekken valt voor je Sims en hun huisdieren.

Creëer honden en katten

Gebruik het krachtige hulpmiddel Creëer-een-huisdier om je creativiteit de vrije loop te laten als je de perfecte honden, katten, puppy's en kittens voor je Sims maakt. Kies uit tal van rassen, geef ze opvallende karakters en pas hun uiterlijk aan. Pas hun vachten aan met unieke patronen om levensechte huisdieren, droomhuisdieren of iets fantasierijkers te creëren. Voor de allereerste keer kun je hun looks nu ook aanpassen met opvallende outfits en accessoires.

Bouw een band op

Ervaar de vriendschap en het plezier dat viervoeters het leven van je Sims kunnen schenken. Honden en katten hebben hun eigen willetje en vormen een speciale band met Sims gebaseerd op hun dagelijkse interacties. Je Sims verzorgen, trainen en spelen spelletjes met hun huisdieren die allemaal aparte en soms bizarre gedragingen vertonen.

Word dierenarts en run een kliniek

Bouw een dierenkliniek, neem toegewijd personeel aan en ontwikkel je carrière als de meest veelbelovende dierenarts van de stad. Jij zorgt voor het dagelijks reilen en zeilen: van de diensten die je aanbiedt tot de kosten die je in rekening brengt. Je Sims kunnen huisdieren genezen met belangrijke operaties of met eenvoudige medicijnen een vlooienplaag en andere aandoeningen behandelen.

Ontdek Brindleton Bay

Ontdek de kust van Brindleton Bay, een nieuwe wereld waarin je Sims en hun huisdieren wonen en van buitenactiviteiten kunnen genieten. Apporteer, wandel naar de vuurtoren of bezoek het park om een hindernisbaan op te zetten en andere dierenvrienden te ontmoeten. Hou je ogen open voor zwerfdieren die je Sims een nieuw onderdak kunnen geven.

Opgelet: Er zit geen disc in deze verpakking maar uitsluitend een digitale download code. Om deze uitbreiding  te spelen heb je de game 'De Sims 4'  en alle updates (die je via EA Origin kan downloaden) nodig. Bekijk www.thesims.com/cats-and-dogs-faq voor de minimale systeemvereisten van dit uitbreidingspakket.

Minimum Systeemeisen:

 • Sims 4 Basisspel vereist
 • Windows XP (SP3) / Vista (SP2)/ 7 (SP1) / 8 / 10
 • 1.8 GHz Intel Core 2 Duo/ AMD Athlon 64 Dual Core 4000+
 • 2 GB RAM
 • 10 GB vrije ruimte
 • 128 MB videokaart met Pixel Shader 3.0 ondersteuning NVIDIA GeForce 6600/ ATI Radeon X1300/ Intel GMA X4500

Platform:

 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 10/11/2017
EAN 5030940116870
Aantal spelers Singleplayer, Mac OS compatibel
Genre Simulation
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Seks, Geweld
Publisher Electronic Arts
Ontwikkelaar Maxis
Geschreven taal Engels, Nederlands