Gravel

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.
new
49,98
Niet beschikbaar
Niet beschikbaar

Gravel

De definitieve off-road-uitdaging: verken exotische locaties, rijd met iconische auto's in extreme omstandigheden, neem het op tegen de kampioenen en word de ultieme Offroad Master. 

Gravel viert off-road racen door jou mee te nemen naar exotische locaties over de hele wereld met enkele van de meest opwindende auto's ooit gemaakt. Word de Master in vier spannende disciplines en doe mee met de grootste offroad competitie ooit gezien, de Offroad Masters. Ben jij in staat om de show te stelen? 

Gravel maakt gebruik van de kracht van de Unreal Engine 4 om elke locatie met een ongekend niveau van detail weer te geven: fotorealistische graphics, dynamische  dag- en nachtcyclus, veranderende weersomstandigheden, een toegankelijk physicsmodel, indrukwekkende belichting, particle effects en adembenemend locaties waar de speler op volle snelheid door bossen, besneeuwde bergen, duinen en woestijnen kan racen.

  • Wild Rush game mode - De wildste locaties over de hele wereld. Tracks gemaakt om jezelf te laten zien en je tegenstanders te verpletteren.
  • Cross Country game mode - Brede open maps, perfect voor checkpoint wedstrijden of om vrij te verkennen. Rij zonder grenzen en steel de show!
  • Speed Cross game mode - Race op echte tracks en toon je ware vaardigheden als een offroad racer!
  • Stadium Circuit game mode - Arena's gevuld met spectaculaire sprongen: voel het gebrul van de toeschouwers en voer extreme stunts uit!
  • Gravel Channel - Alles wat je doet in Gravel is voor show: de Offroad Masters, georganiseerd door Gravel Channel, is de wildste offroad show ter wereld en jij krijgt de kans om de Masters te verslaan en de eerste plaats te claimen. Ben jij er klaar voor?
  • Online gameplay tot 12 spelers

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 172 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Online Multiplayer Competitief
Genre Race
PEGI 3
Publisher: Milestone
Ontwikkelaar: Milestone
Gesproken taal: Engels
Geschreven taal: Engels

Screenshots

Game Trailers