The Witcher 3 - Wild Hunt Game of the Year Edition

De Game of the Year Edition bevat:
- The Witcher - Wild Hunt game
- Hearts of Stone Expansion Pack
- Blood and Wine Expansion Pack
- Alle 16 gratis gereleaste DLC-bundels

The Witcher 3 - Wild Hunt

In de lucht hangt spanning en de rook van afgebrande dorpen. Het geduchte Rijk van Nilfgaard heeft weer toegeslagen en de hulpeloze Noordelijke Koninkrijken verwoest. De eens zo machtigen, die geprobeerd hebben om Geralt te gebruiken voor hun eigen profijt, zijn er niet meer. In deze donkere tijden weet niemand wat de toekomst zal brengen, we die vrede zal herstellen en wie alleen ellende zal veroorzaken. Maar er doemt een kracht op die nog donkerder en dodelijker is. De kleingeestige mannen en vrouwen die de tinnen legers aanvoeren, zien niet in dat hun conflict maar een peulenschil is in vergelijking met de 'Wild Hunt', de mysterieuze dreiging die nu loert.

The Witcher 3 - Wild Hunt is een unieke combinatie van een non-lineaire verhaallijn en een open wereld. Het is een fantastische RPG die om keuzes van de speler, tactische gevechten en een levendige en immersieve omgeving draait. The Witcher 3 probeert gamers te verleiden met een volwassen verhaal van meer dan 100 uur over de professionele monsterjager Geralt van Rivia.

- Speel als de geduchte monsterjager, Geralt of Rivia, in een verontrustende en moreel onverschillige fantasiewereld.
- Vind het kind uit een eeuwenoude voorspelling - de sleutel tot de redding of vernietiging van de wereld -  in een uitgestrekte open wereld met handelssteden, Viking pirateneilanden, gevaarlijke bergpassen en vergeten grotten.
- Vernietig je vijanden met een verscheidenheid aan aanpasbare wapens, muterende drankjes en magische spreuken.
- Jaag op verschillende exotische monsters, van wilde dieren in de bergpassen tot bovennatuurlijke wezens in de schaduwen van dichtbevolkte steden.
- Gebruik je beloningen om je wapens en kleding te upgraden of spendeer ze in paardenraces, kaartspelen, vuistgevechten en andere plezieren van de nacht.
- De REDengine 3 - speciaal gebouwd voor de huidige generatie consoles - brengt de wereld van The Witcher tot leven zoals nooit tevoren.
- Het dynamisch weersysteem en de dag- en nachtcyclus beïnvloeden hoe stadsbewoners en de monsters in de natuur zich gedragen.
- Beïnvloed de wereld als nooit tevoren, dankzij de keuzes die je zowel in de hoofd- als de zijverhalen kan maken.
-  Gratis 16 DLC-bundels 

The Witcher 3 - Wild Hunt - Hearts of Stone Expansion Pack

Kruip opnieuw in de huid van Geralt of Rivia, een professionele monsterjager, deze keer ingehuurd om de meedogenloze piratenbandiet Olgierd von Everec - een man met als kracht onsterfelijkheid - in te rekenen. De expansion pack laat de beslissing aan jou hoe je de klus zal klaren doorheen een wild avontuur waarin je onder meer een crew van inbrekers zal bijeen brengen, een nachtje zal feesten met een spook en met de meest bizarre wezens zal moeten zien af te rekenen.
 
Hearts of Stone bevat meer dan 10 uur aan nieuwe avonturen en introduceert nieuwe personages, krachtige monsters, unieke romances en een volledig nieuwe verhaallijn die wordt vormgegeven door de gamer zijn eigen keuzes. De uitbreiding introduceert ook een nieuwe systeem van Runewords dat de gameplay beïnvloedt. Elk Runeword heeft een impact op verscheidene in-game mechanieken en laat de speler toe te experimenteren met een variëteit aan strategieën en tactieken.

The Witcher 3 - Wild Hunt - Blood and Wine Expansion Pack


Spelers zullen voor de laatste keer in de voetsporen van de professionele monsterslachter Geralt of Rivia kunnen treden en Toussaint bezoeken, een nog door oorlog onaangetast gebied waar een geheimzinnig beest het koninkrijk terroriseert. The Witcher 3 - Wild Hunt - Blood and Wine is een avontuur vol duisternis, plottwists, romances en bedrog. 

Blood and Wine maakt The Witcher 3 compleet: het is Geralts laatste missie. De expansion pack bevat meer dan 90 nieuwe quests en meer dan 30 uur aan gloednieuwe avonturen die gamers zich na afloop nog lang zullen herinneren. Er zijn ook gigantisch veel features voor de speler beschikbaar, zoals het dynamische Point of Interest systeem, een nieuw Gwent deck, nieuwe endgame mutation mechanics en zelfs een thuis voor Geralt... En dat allemaal in een nieuwe regio zo groot als No Man's Land uit de basisgame.

Platform:

Editie:

Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 27/8/2016
EAN 3391891989817
Aantal spelers Singleplayer
Genre RPG, Action
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik
Publisher CD Projekt
Ontwikkelaar CD Projekt RED
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels