De Sims 4 - Beleef het Samen

Geniet van het leven in de prachtige nieuwe wereld van Windenburg met De Sims 4 Beleef het Samen! Verken pittoreske monumenten zoals het uitgestrekte doolhof in het tuinpark, schitterende zwembaden aan de oevers en de geheimzinnige oude ruïnes. Drink een heerlijke espresso van de barista in het café, versier je vlam in de kroeg en dans tot de vroege uurtjes in de disco. Spreek met elkaar af voor spannende groepsactiviteiten, zoals tafelvoetbal, kampvuurtjes om middernacht, super-geheime dansfeestjes, en meer! Sims kunnen zich ook aansluiten bij verschillende clubs met opvallende karakters en stijlen om nieuwe Sims te ontmoeten en om wat leven in de brouwerij te brengen!

- Verken een nieuwe wereld. Ontdek de prachtige nieuwe wereld van Windenburg! Verken de sfeervolle buurten met z'n charmante traditionele platteland, het drukke stadsplein, een ultra-modern zakendistrict en een exclusief privé-eiland.
- Ontmoet nieuwe Sims. Er is iets bijzonders met de Sims van Windenburg waardoor je ze allemaal wel zou willen ontmoeten. Sluit je aan bij verschillende clubs, elk met hun eigen interesses, persoonlijkheden en stijlen. Kun jij de perfecte club niet vinden? Maak en ontwerp er zelf een. Door met verschillende clubs te spelen, kun je unieke beloningen voor je Sims ontgrendelen.
- De dansvloer is jouw domein. Maak van een feest een knalfeest met de nieuwe dj- en dansvaardigheden. Zet het publiek in vuur en vlam door de perfecte beats te draaien en verover dan de dansvloer door je nieuwste moves te laten zien.
- Feest overal. Vier altijd en overal feest! Ga naar de ruïnes of een van je favoriete partyplekken en zet een draaitafel neer om een feestje te bouwen. Maak een kampvuur aan om het warm en knus te maken, daag andere Sims uit om hilarische situaties te veroorzaken en sluip weg voor een romantische knuffelpartij in de bosjes met die ene speciale Sim.
- Laat je stylen. Gebruik de nieuwe inloopkast om tal van outfits uit te proberen en let op de reacties van andere Sims. Kies outfits voor al je Sims en maak je op voor een avondje stappen. Ondeugend? Sluip stiekem de inloopkast binnen voor wat O jaa! Als niemand kijkt.
- Vereist de game De Sims 4 (los verkrijgbaar) en alle updates voor de game om te spelen. Je hebt een internetverbinding nodig voor de installatie.

Minimum systeemeisen:

Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10
- 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ of gelijkwaardig (Voor computers die gebruik maken van ingebouwde grafische chipsets vereist de game 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 of gelijkwaardig)
- 2 GB RAM
- 3 GB vrije ruimte (14 GB als De Sims 4 tegelijkertijd wordt geïnstalleerd) met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden
- 128 MB aan Video RAM en ondersteuning voor Pixel Shader 3.0. Ondersteunde videokaarten: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300 of beter, Intel GMA X4500 of beter
- DirectX 9.0c
- Geluidskaart compatibel met DirectX 9.0c
- Toetsenbord en muis
- Voor activatie van het product is een internetverbinding vereist.

64 Bit Windows 7, 8, 8.1, of 10
- Intel Core i5 of sneller, AMD Athlon X4
- NVIDIA GTX 650 of beter
- 4 GB RAM
- 15 GB vrije ruimte op de harde schijf

Mac OS X 10.7.5 (Lion)
- Intel Core 2 Duo 2.4GHz Processor of beter
- 4 GB RAM
- 3 GB vrije ruimte (14 GB als De Sims 4 tegelijkertijd wordt geïnstalleerd) met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden
- NVIDIA GeForce 9600M GT, ATI Radeon HD 2600 Pro of beter. Video RAM van 256MB of beter
- Toetsenbord en muis
- Voor activatie van het product is een internetverbinding vereist.

Mac OS X 10.9 of later
- Intel Core i5 of beter
- NVIDIA GTX 650 of beter
- 8 GB RAM
- 15 GB vrije ruimte op de harde schijf

 

Platform:

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 10/12/2015
EAN 5030944112755
Aantal spelers Singleplayer
Genre Simulation
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld, Seks
Publisher Electronic Arts