Nintendo Labo Toy-Con 04 VR-pakket Starterset + Knaller

Nintendo Labo is een nieuwe productlijn waarmee je op een interactieve manier kunt bouwen, spelen en ontdekken, speciaal ontworpen om creatieve geesten van elke leeftijd te inspireren. De Nintendo Labo-pakketten geven je in combinatie met een Nintendo Switch-systeem de middelen en technologie om zelf creaties te bouwen, er games mee te spelen, en te ontdekken hoe je met Nintendo Switch-technologie ideeën kunt omzetten naar de realiteit. 

Toy-Con VR-pakket Starterset + Knaller

Ervaar een nieuwe dimensie van Nintendo Labo met het Nintendo Labo: VR-pakket voor de Nintendo Switch. Dit pakket combineert de innovatieve fysieke en digitale speelbeleving van Nintendo Labo met simpele VR-technologie en maakt op die manier een gebruiksvriendelijke virtual reality-beleving mogelijk voor kinderen en gezinnen.

Het Nintendo Labo: VR-pakket is het vierde pakket in de Nintendo Labo-serie. Met Nintendo Labo kunnen spelers kartonnen creaties maken die Toy-Con worden genoemd, diverse games spelen en ontdekken hoe de technologie van de Nintendo Switch dit allemaal tot leven wekt. Het Nintendo Labo: VR-pakket Starterset bevat twee nieuwe Toy-Con-creaties om te maken, waaronder de Toy-Con-VR-bril en de VR-knaller. Deze VR-bril wordt in combinatie met de andere creaties gebruikt, waardoor spelers worden aangespoord om natuurlijke bewegingen en gebaren te maken om te communiceren met de gamewereld en daarmee de speelbeleving te versterken.

Zo houdt je een alien-invasie tegen met de Toy-Con-knaller. Het Nintendo Labo: VR-pakket is gemakkelijk door meerdere spelers te gebruiken, waardoor iedereen in de kamer mee kan doen. Spelers hoeven alleen maar het Nintendo Switch-systeem in de Toy-Con-VR-bril te plaatsen en deze VR-bril voor hun ogen te houden om allerlei games te kunnen spelen. Je hebt geen hoofdband nodig.

Het Nintendo Labo: VR-pakket is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: een uitvoering met alle Toy-Con-creaties en een uitvoering waar minder Toy-Con-projecten in zitten. Beide kits zijn volledig Nederlandstalig.

De starterset bevat de Nintendo Switch-software en alle materialen om de Toy-Con-VR-bril en Toy-Con-knaller te kunnen bouwen, alsook de schermhoes en veiligheidskap. Met de starterset heb je een prima basis om de VR-wereld van Nintendo Labo te ontdekken. Dit pakket bevat:

  • Toy-Con-VR-bril
  • Toy-Con-knaller

Deze uitvoering is geschikt voor kinderen en gezinnen die de volledige VR-ervaring willen beleven.

 

"Een gebruiksvriendelijke virtual reality-beleving voor kinderen en gezinnen"

Platform:

Editie:

Notify Me
Uitverkocht Blijf op de hoogte wanneer dit product weer leverbaar is.
  • Uniek spaarsysteem +138 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Afhalen in één van onze 75 winkels of thuislevering via PostNL.
  • Uniek spaarsysteem +138 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Thuislevering via PostNL

Productspecificaties

Releasedatum 12/4/2019
EAN 45496424114
Aantal spelers Singleplayer
Genre Educatief, Action
PEGI leeftijd 7
PEGI inhoud Geweld
Publisher Nintendo
Ontwikkelaar Nintendo
Gesproken taal Nederlands
Geschreven taal: Nederlands

Game Trailers