Diablo III Eternal Collection

Werk samen om demonen af te maken en bergen buit te verzamelen waar en wanneer je maar wilt met Diablo III: Eternal Collection voor de Nintendo Switch.

Ga op een hels avontuur

Lang geleden hebben engelen en demonen je wereld geschapen in een verboden verbintenis. Nu zijn ze gekomen om deze wereld op te eisen. Sta sterk en strijd tegen wandelende lijken, gruwelijke sekteleden, gevallen engelen en de machthebbers van de hel. Wanneer de hemel en de hel tegen elkaar ten strijde trekken, moet de mensheid zichzelf zien te redden.

Een duivels trio

Diablo III, de Reaper of Souls-uitbreiding en het Rise of the Necromancer-pakket zitten allemaal in de Eternal Collection: zeven klassen, vijf acts en eindeloze hordes demonen.

Exclusives voor de Nintendo Switch

Ontdek in Sanctuarium elementen uit de wereld van The Legend of Zelda. De Eternal Collection voor de Nintendo Switch bevat een cucco als kompaan, een Triforce-portretframe en een unieke metamorfose-set waarmee je helden de iconische Ganondorf-uitrusting en unieke cosmetische vleugels kunnen dragen.

 • Trotseer de duisternis - Je bent 's werelds enige verdediging tegen hemel en hel. Bewapen jezelf met een Joy-Con of de Nintendo Switch-Pro-controller en kies uit zeven duistere fantasieklassen, elk met eigen unieke kenmerken.
 • Oneindige herspeelbaarheid - Het kwaad is nooit volledig uitgeroeid. Of je nu je vaardigheden in een nieuwe moeilijkheidsstand wilt testen, de epische verhaalstand speelt, op zoek bent naar de perfecte combo, je collectie uitrustingen uitbreidt, dungeons verkent, of door Sanctuary reist, er ligt altijd een uitdaging op je te wachten.
 • Creëer de perfecte uitrusting - Terwijl je door de vijf acts van Diablo III speelt, zul je uitrustingen vinden in de verste uithoeken van Sanctuary, waaronder legendarische items die je speelstijl compleet kunnen omgooien en harnassen die handige bonussen leveren.
 • Er leiden meerdere wegen naar macht - Het krachtsysteem in Diablo III is erg dynamisch. Dring de duivelse krachten terug met speren, stormen, zombiehonden en meer dan 800 unieke vaardigheden. Verander vuur in bliksem, splijt je magische aanvallen en verander je skills om vernietigende combinaties te creëren.
 • Het is gevaarlijk om alleen te gaan… - Speel met maximaal drie vrienden in de lokale multiplayerstand en hak demonen in mootjes vanaf de bank (je hebt hiervoor geen internet nodig), of bestijg de ranglijsten in de online-spelstand. Je kunt Diablo III op één Nintendo Switch-systeem spelen** op een gedeeld scherm, met vier Nintendo Switch-systemen spelen, of de tv-stijl en handheldstijl combineren.

LET OP: Om online te kunnen spelen is een Nintendo Switch Online-abonnement nodig. Voor de Seasons-modus is dit echter niet vereist.

**Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig

"Deze Eternal Collection bevat alle Diablo III content: Diablo III, de uitbreidingsset Reaper of Souls en de Rise of the Necromancer pack, gebundeld in één definitieve uitgave!"

Platform:

 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 2/11/2018
EAN 5030917259012
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Coöp, Lokale Multiplayer Coöp
Genre Action, RPG
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Geweld
Publisher Blizzard
Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels, Frans

Game Trailers