Nintendo Labo Toy Con 03 - Voertuigenpakket

Dit Voertuigenpakket (ook bekend als Vehicle Kit) bevat alles wat je nodig hebt om je Toy-Con tot leven te doen komen, inclusief de bouwmaterialen om die Toy-Con modellen te bouwen en de relevante Nintendo Switch-software. Riemen vast voor een gloednieuw avontuur waarin je een auto, duikboot en vliegtuig bestuurt met het Nintendo Labo: voertuigenpakket voor het Nintendo Switch-systeem.

Het Toy-Con Voertuigenpakket is volledig Nederlandstalig.

 • Toy-Con 03 gamecard voor het Voertuigenpakket
 • Kartonnen bouwplaten x 25 (bevat een extra plaat voor decoratieve doeleinden)
 • Vel met reflecterende stickers x 1
 • Vel met stootkussentjes x 1
 • Koord (blauw) x 1
 • Geleideoog (grijs) x 2
 • Geleideoog (rood) x 2
 • Elastiek (groot) x 1 + reserves
 • Elastiek (klein) x 8 + reserves

Dit splinternieuwe Nintendo Labo-pakket bevat materiaal om diverse kartonnen creaties te maken die Toy-Con heten. Je kunt een auto, duikboot, vliegtuig, pedaal, twee sleutels en meer bouwen. Steek een van je zelfgemaakte sleutels in een van de voertuigen en beleef te gekke games en activiteiten. Je kunt tijdens je avontuur makkelijk van voertuig wisselen. Je hoeft alleen maar je sleutel in een ander voertuig te steken om van vliegtuigpiloot in een kapitein van een duikboot te veranderen.

Unieke software

Zoals met elk Nintendo Labo-pakket, bevat het Nintendo Labo: voertuigenpakket unieke Nintendo Switch-software die is ontworpen om naadloos met het inbegrepen Toy-Con-bouwmateriaal samen te werken. Spelers kunnen plezier beleven door Toy-Con-creaties te bouwen, er leuke games mee te spelen, te ontdekken hoe ze werken en zelfs nieuwe manieren om te spelen uit te vinden. Alle materialen die je nodig hebt om een creatie te voltooien zijn inbegrepen. Je hebt geen lijm, tape, of schaar nodig.

Toy-Con-werkplaats

De mogelijkheden van het Nintendo Labo: voertuigenpakket kunnen in de Toy-Con-werkplaats zelfs worden uitgebreid. Dit intuïtieve en interactieve programmeerinstrument is bij elk Nintendo Labo-pakket inbegrepen en bevat een eenvoudige, visuele interface en handige tutorials die zijn ontworpen voor spelers van alle leeftijden. De Toy-Con-werkplaats spoort spelers aan om te experimenteren met hun zelfgebouwde Toy-Con-creaties. Ook kunnen ze hun eigen unieke ontwerpen maken met huishoudartikelen als kartonnen bekertjes, stickers en lint. Deze stand gebruikt simpele technologieën, waardoor spelers eenvoudige in- en uitvoergegevens kunnen toepassen om hun eigen manier van spelen uit te vinden. Gebruik de Joy-Con om gitaargeluiden na te bootsen, laat de Joy-Con trillen door op knoppen te drukken of maak explosiegeluiden door ze te schudden. Met de Toy-Con-werkplaats zijn de mogelijkheden van Nintendo Labo bijna eindeloos. Spelers van alle leeftijden kunnen urenlang uitvinden, knutselen, bouwen, spelen en plezier beleven.

Wat is Nintendo Labo?

Nintendo Labo is een nieuwe productlijn waarmee je op een interactieve manier kunt bouwen, spelen en ontdekken, speciaal ontworpen om creatieve geesten van elke leeftijd te inspireren. De Nintendo Labo-pakketten geven je in combinatie met een Nintendo Switch-systeem de middelen en technologie om zelf creaties te bouwen, er games mee te spelen, en te ontdekken hoe je met Nintendo Switch-technologie ideeën kunt omzetten naar de realiteit.

Met elk Nintendo Labo-pakket kan iedere creatieveling de kartonnen bouwplaten, speciaal ontworpen om samen te werken met de Nintendo Switch en de Joy-Con-controllers, transformeren naar interactieve creaties genaamd Toy-Con. Een piano, een motor, een robot en nog veel meer. Elke Toy-Con wordt door een combinatie met de Nintendo Switch op een andere manier tot leven gewekt. Tijdens het bouwen zul je zelf ontdekken hoe de achterliggende technologie werkt, en zelfs nieuwe manieren uitvinden om met iedere Toy-Con te spelen.

Met Nintendo Labo is het bouwen en ontdekken even leuk als ermee spelen. Elke Toy-Con stelt je voor een geweldige uitdaging en verschillende lagen van complexiteit, en maakt van elke variant een unieke ervaring. Het bouwen van Toy-Con wordt pas echt leuk als je er met familie en vrienden aan begint, mede door het samenwerken en delen van je Nintendo Labo-ervaringen. Als je Toy-Con gebouwd is, kun je deze volledig naar eigen wens personaliseren met stiften, kleurtjes, stickers en verf. De enige limiet is je eigen fantasie.

"Tweakers.net - "Labo is een creatief meesterwerkje waarmee van alles mogelijk is...""

Platform:

 • Uniek spaarsysteem +241 punten (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Afhalen in één van onze 75 winkels of thuislevering via PostNL.
 • Uniek spaarsysteem +241 punten (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank
 • Thuislevering via PostNL

Productspecificaties

Releasedatum 14/9/2018
EAN 45496421977
Aantal spelers Singleplayer
Genre Educatief, Action
PEGI leeftijd 7
Publisher Nintendo
Ontwikkelaar Nintendo
Gesproken taal Engels
Geschreven taal: Nederlands

Game Trailers