Super Mario Odyssey

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.

Super Mario Odyssey

Mario maakt een reis rond de wereld!

Beleef samen met Mario een groots avontuur in 3D, waarin je een heuse wereldreis maakt. Gebruik Mario's nieuwe moves om manen te verzamelen en je luchtschip van brandstof te voorzien. Bevrijd prinses Peach en voorkom dat ze met Bowser in het huwelijksbootje stapt!

Dit Mario-avontuur in sandboxstijl past in de traditie van de populaire games Super Mario 64 uit 1997 en Super Mario Sunshine, dat in 2002 is uitgekomen voor de Nintendo GameCube. Super Mario Odyssey zit boordevol geheimen en verrassingen. Mario kan zijn pet gebruiken voor diverse nieuwe moves, waardoor je grappige gameplay kunt ervaren die je nog nooit eerder in een Mario-game hebt gezien. Laat je meevoeren naar betoverende locaties ver buiten het Paddenstoelenrijk!

Super Mario Odyssey is dé reden om een Switch te kopen"
- xgn.nl -

 

 

  • Verken reusachtige rijken in 3D vol geheimen en verrassingen, inclusief kostuums voor Mario en grappige manieren waarop je de omgeving kunt gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld gebieden verkennen als pixel-Mario.
  • Dankzij zijn nieuwe vriend Cappy heeft Mario gloednieuwe moves tot zijn beschikking. Je kunt bijvoorbeeld vijanden of voorwerpen overnemen door Cappy naar hen te gooien!
  • Bezoek adembenemende nieuwe locaties, zoals de metropool New Donk City. Onderweg kom je bekende vrienden en vijanden tegen. Het is jouw taak om prinses Peach te bevrijden uit de klauwen van Bowser en zijn trouwplannen te dwarsbomen.
  • In deze game kun je de amiibo-figuurtjes van Mario, prinses Peach en Bowser in hun trouwkleding gebruiken, naast diversen andere. Als je compatibele amiibo scant, krijg je hulp in de game of altenatieve kostuums voor Mario!

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 207 punten Used 190 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Lokale Multiplayer Coöp
Genre Platform
Genre Adventure
PEGI 7
Spel bevat uitingen van geweld
Spel kan beangstigend zijn voor jonge kinderen
Publisher: Nintendo
Ontwikkelaar: Nintendo
Geschreven taal: Engels , Nederlands

Screenshots

Game Trailers