Metroid - Samus Returns

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.

Metroid - Samus Returns

Een klassiek metroid avontuur komt terug!

Overleef het vijandige terrein van een buitenaardse planeet vol levensgevaarlijke levensvormen als de legendarische bounty hunter Samus Aran. Haar missie? De Metroid bedreiging uitroeien in deze meesterlijke reimagining van haar Game Boy avontuur uit 1991. Samus Arans arsenaal is verbeterd met nieuwe bewegingen en vaardigheden die haar zeker zullen helpen om deze wereld te overleven. Deze intense, side-scrolling action platformer is een geweldig toegangspunt in de Metroid-franchise voor nieuwe spelers en een feest van herkenning voor terugkerende fans.

  • Deze intense, side-scrolling action platformer is een volledige remake van Metroid II - Return of Samus met aantrekkelijke en indrukwekkende 3D-beelden en een rijk, sfeervol kleurenpalet.
  • De klassieke gameplay wordt aangevuld met een overvloed aan nieuwe inhoud, waaronder een aantal nieuwe vaardigheden die gebruik maken van een mysterieuze energiebron genaamd 'Aeion', een krachtige melee-tegenaanval en een 360-graden Free Aim Mode.
  • Er zijn veel geheimen te ontdekken en als je er genoeg vindt kan je zelfs het mysterie van het verleden van Planet SR388 ontrafelen.
  • Dit spel is compatibel met twee nieuwe amiibo-figuren - Samus Aran en Metroid - en de Zero Suit Samus en Samus Amiibo uit de Super Smash Bros. reeks.
Metroid Samus Returns hoort in elke collectie"
- xgn.nl -

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 155 punten Used 134 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Genre Platform
Genre Action
PEGI 7
Spel bevat uitingen van geweld
Spel kan beangstigend zijn voor jonge kinderen
Publisher: Nintendo
Ontwikkelaar: MercurySteam
Geschreven taal: Engels , Nederlands

Screenshots

Game Trailers