Fire Emblem Echoes - Shadows of Valentia

Een glansrijk verleden komt tot leven in Fire Emblem Echoes - Shadows of Valentia, waarin de hoofdpersonen Alm en Celica verwikkeld raken in een tragisch conflict dat het contintent Valentia verscheurt. De oorlog komt tot leven in cutscenes die gemaakt zijn door Studio Khara en die volledig zijn voorzien van Engelse voice-overs.

Fire Emblem Echoes - Shadows of Valentia is gebaseerd op Fire Emblem Gaiden, dat in 1992 alleen in Japan is uitgebracht. Nu kunnen fans buiten Japan op de Nintendo 3DS voor het eerst genieten van deze klassieker. Fire Emblem Echoes - Shadows of Valentia is gebaseerd Gaiden, maar dan opnieuw gemaakt op een grotere schaal. Elk aspect van de presentatie van Fire Emblem Gaiden is verbeterd, terwijl alle dialogen nu zijn ingesproken. Fire Emblem Echoes - Shadows of Valentia geeft de klassieke Fire Emblem-gameplay een moderne twist, met daaraan toegevoegd kerkers vol vijanden die wachten om verkend te worden.

Zelf op ontdekkingstocht gaan, kerkers vol vijanden, personages die geleidelijk sterker worden: alles wat Fire Emblem Gaiden uniek maakte, vind je terug in Fire Emblem Echoes - Shadow of Valentia.

Platform:

Editie:

  • Uniek spaarsysteem +155 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Afhalen of retourneren in één van onze 82 winkels of 1.500 Pickuppoints
  • Uniek spaarsysteem +155 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Met 82 winkels altijd een winkel in je buurt!

Productspecificaties

Releasedatum 19/5/2017
Aantal spelers Singleplayer
Genre Strategy, Adventure
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik
Publisher Nintendo
Ontwikkelaar Intelligent Systems
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels, Nederlands

Game Trailers