Fire Emblem Echoes - Shadows of Valentia

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.

Fire Emblem Echoes - Shadows of Valentia

Een glansrijk verleden komt tot leven in Fire Emblem Echoes - Shadows of Valentia, waarin de hoofdpersonen Alm en Celica verwikkeld raken in een tragisch conflict dat het contintent Valentia verscheurt. De oorlog komt tot leven in cutscenes die gemaakt zijn door Studio Khara en die volledig zijn voorzien van Engelse voice-overs.

Fire Emblem Echoes - Shadows of Valentia is gebaseerd op Fire Emblem Gaiden, dat in 1992 alleen in Japan is uitgebracht. Nu kunnen fans buiten Japan op de Nintendo 3DS voor het eerst genieten van deze klassieker. Fire Emblem Echoes - Shadows of Valentia is gebaseerd Gaiden, maar dan opnieuw gemaakt op een grotere schaal. Elk aspect van de presentatie van Fire Emblem Gaiden is verbeterd, terwijl alle dialogen nu zijn ingesproken. Fire Emblem Echoes - Shadows of Valentia geeft de klassieke Fire Emblem-gameplay een moderne twist, met daaraan toegevoegd kerkers vol vijanden die wachten om verkend te worden.

Zelf op ontdekkingstocht gaan, kerkers vol vijanden, personages die geleidelijk sterker worden: alles wat Fire Emblem Gaiden uniek maakte, vind je terug in Fire Emblem Echoes - Shadow of Valentia.

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 155 punten Used 138 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Genre Strategy
Genre Adventure
PEGI 12
Spel bevat uitingen van geweld
Spel bevat scheldwoorden en/of beledigend taalgebruik
Publisher: Nintendo
Ontwikkelaar: Intelligent Systems
Gesproken taal: Engels
Geschreven taal: Engels , Nederlands

Screenshots

Game Trailers