Monster Hunter Generations

Monster Hunter Generations is het nieuwste deel in de populaire actie-RPG-serie van Capcom. Het nieuwe Style-systeem en de Hunter Arts maken dit de meest aanpasbare Monster Hunter-ervaring ooit, terwijl spelers voor het eerst ook als een Felyne kunnen spelen. De game bevat een speciaal samenwerkingspantser dat is gebaseerd op Marth uit de Fire Emblem-serie. Spelers die Monster Hunter Generations spelen op een Nintendo 3DS-systeem met opgeslagen gegevens van Monster Hunter 4 Ultimate krijgen in hun nieuwe spel toegang tot bonuscontent.

Hunter Styles & Arts

Voor het eerst in de geschiedenis van Monster Hunter kunnen spelers de manier waarop ze spelen veranderen met Hunter Styles en unieke speciale vaardigheden toewijzen die Hunter Arts worden genoemd. Met Hunter Styles kunnen spelers de gekozen jager toespitsen op hun favoriete manier van spelen door te kiezen uit vier zeer verschillende stijlen. Spelers kunnen bijvoorbeeld kiezen voor de Aerial Style als ze graag monsters  met luchtaanvallen bestoken, of de Hunter Arts-vaardigheden maximaliseren met de Striker Style. Elke Hunter Style brengt unieke bewegingen en aanvallen met zich mee die alleen beschikbaar zijn bij deze specifieke stijl. Hierdoor worden spelers aangemoedigd om experimenterend tot de perfecte manier te komen om te spelen met de 14 soorten wapens in de game. In de nieuwe Monster Hunter Generations van vandaag worden deze unieke speelstijlen in actie getoond.

Hunter Arts zijn spectaculaire special moves die van pas komen voor krachtige aanvallen, ontwijkende manoeuvres, of het snelle herstel van een hunter en zijn teamgenoten. Tijdens spannende gevechten met sterke monsters, kan het tijdig inzetten van een Hunter Art het verschil maken. Je kunt echter maar een beperkt aantal Hunter Arts toewijzen aan je personage, dus moeten spelers zorgvuldig afwegen welke het best bij hun speelstijl passen.

Speel als Felyne

Naast de nieuwe mogelijkheden om als hunter te benutten, kunnen spelers nu ook als Felyne missies aannemen in de nieuwe Prowler mode. Deze loyale, donzige metgezellen krijgen in deze spelstand de hoofdrol; spelers kunnen ze direct besturen om alle quests van de single of multiplayer mode te voltooien. Daarnaast is er een reeks unieke missies die speciaal voor de Felynes zijn gemaakt. Spelers kunnen vanuit hun basis snel en makkelijk overschakelen naar de  Prowler-stand, twee Palico-supports meenemen op een quest, of zich bij andere hunters aansluiten in de local en online co-op modes.

Prowlers profiteren van grenzeloze energie, wat betekent dat ze geen goed doorbakken steak nodig hebben om hun stamina-meter aan te vullen. Omdat ze hun eigen voorraad herstellende Acorns bij zich dragen, kunnen Prowlers hun eigen energie herstellen en hoeven ze dus ook geen potions mee te nemen. Als Prowler is het ook makkelijker dan ooit om recources te verzamelen door insecten en vissen te vangen of grondstoffen te delven, zodat spelers meer tijd kunnen besteden aan de jacht en het smeden van honderden wapens en pantsers.  Dankzij hun gestroomlijnde spelmechanieken, algemene gebruiksgemak en toegang tot elke single of multiplayer quest, vormen Prowlers het ideale instapmodel voor nieuwkomers, en tegelijk de ideale keuze voor ervaren hunters die wel eens iets anders willen proberen.

- Een hele reeks nieuwe, uitdagende monsters, inclusief de Fated Four, een elite groep van supersterke monsters die een grote bedreiging vormen voor elk van de vier dorpen in de game, plus enkele terugkerende favorieten.
- Speciale Deviant Monsters als de Deadqueen Rathian en Grimclaw Tigrex keren terug met nieuwe eigenschappen en vaardigheden om zelfs de meest doorgewinterde jagers uit te dagen.
- 21 verschillende jachtlocaties bieden een mix van zowel nieuwe als verbeterde favoriete gebieden van fans, inclusief enkele nooit in het westen verschenen omgevingen.
- De collaboration-content bevat speciale kostuums en wapens voor Hunters en Prowlers, in thema’s uit Fire Emblem en andere populaire series.
- De local en online co-op modes laten maximaal vier spelers samen op jacht gaan als Hunters en Prowlers. 
- Verzamel tickets via StreetPass voor toegang tot speciale Deviant-monstermissies. Spelers kunnen aanpasbare Guild Cards versturen en ontvangen via StreetPass.
- Spelers met opgeslagen gegevens van Monster Hunter 4 Ultimate op hun Nintendo 3DS-systeem ontvangen een bonuspakket met daarin een exclusieve Palico-pantserset, potions, in-game geld en meer, wanneer ze Monster Hunter Generations op hetzelfde systeem spelen.
- Dankzij de touchscreenfuncties van de Nintendo 3DS hebben spelers direct toegang tot plattegronden en kunnen ze het vizier snel vergrendelen op grote monsters. Bezitters van een New Nintendo 3DS kunnen ook hun voordeel doen met C-stick-functies en Hunter Arts toewijzen aan de ZL- en ZR-knoppen. 

Platform:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Uniek spaarsysteem +86 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Afhalen of retourneren in één van onze 75 winkels of 1.500 Pickuppoints
  • Uniek spaarsysteem +86 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Met 75 winkels altijd een winkel in je buurt!

Productspecificaties

Releasedatum 15/7/2016
EAN 45496473204
Aantal spelers Singleplayer, Lokale Multiplayer Coöp, Online Multiplayer Coöp
Genre RPG
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld
Publisher Nintendo
Gesproken taal Engels
Geschreven taal: Engels

Game Trailers