PlayStation Network - Transference (NL)

Ontsnap uit een corrupte geest!

Transference is een psychologische thriller, en de eerste samenwerking tussen SpectreVision - een audio-visuele studio opgericht door Elijah Wood - en Ubisoft Montréal. Het spel overbrugt de grenzen tussen film en videogame.

Escape Room

Beeld je in dat je in een Escape Room opgesloten zit, alleen bevindt deze Escape Room zich in de gestoorde geest van een wetenschapper. Transference is een first person exploration game waarbij je een weg moet zoeken uit een kille, nieuwe dimensie. Je duikt in het hoofd van een wetenschapper die een digitale simulatie heeft gemaakt van zijn gezin door de collectieve data van hun persoonlijkheid te verzamelen en te simuleren.

Thriller die speelt als een game

Projecteer jezelf in deze narratieve ervaring die Hollywood combineert met gaming. In Transference word je ondergedompeld in een onrustwekkend, psychologisch verhaal met alle suspense van een film. Door gefilmde beelden (live-action) te combineren met een interactieve in-game omgeving, ervaar je emoties die lang nadat je de controller hebt neergelegd blijven nazinderen.

Mysterie met verschillende perspectieven

Je begeeft jezelf in de digitale simulatie van wetenschapper, Raymond Hayes. De wereld is opgebouwd uit herinneringen en gevoelens van zijn vrouw Katherine en hun zoon Benjamin. Wissel tussen de verschillende perspectieven en puzzel zo het mysterie van hun leven bij elkaar. Zoek naar hints, los puzzels op en leer meer over het corrupte bewustzijn van de zijn familie.

Intense ervaring op elk platform

De ultieme ervaring van Transference is alleen mogelijk als je een PlayStation VR, Oculus Rift of HTC Vive bezit maar de game is ook speelbaar op de traditionele manier op PlayStation 4, Xbox One en PC. Op elk platform kan je kiezen uit verschillende besturingsmogelijkheden. Maak gebruik van bewegingscontrollers of kies voor de traditionele controllers.

"Beeld je in dat je in een Escape Room opgesloten zit, alleen bevindt deze Escape Room zich in de gestoorde geest van een wetenschapper."

Compatibel met: PlayStation 4

Dit product is niet langer verkrijgbaar

Dit product is niet langer verkrijgbaar
  • Uniek spaarsysteem +25 punten (meer info)
  • Code direct in je mailbox na online bestelling
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Uniek spaarsysteem +25 punten (meer info)
  • Direct in je mailbox na bestelling!
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Met 75 winkels altijd een winkel in je buurt!

Productspecificaties

EAN SCEE-XX-S0040761
Compatibel met PlayStation 4

Game Trailers