PSP Street Piano Black

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.
new
99,00
Niet beschikbaar
Niet beschikbaar
used
59,98
Online bestelling niet mogelijk. Het is niet mogelijk om een online bestelling te plaatsen voor dit product.

PSP Street

Met de PSP Street is draagbaar entertainment voor iedereen binnen handbereik zonder dat je daarvoor je portemonnee leeg hoeft te schudden. Samen met de zeer betaalbare PSP Essential games geeft de PSP je ongelofelijk veel plezier voor je geld. Plezier kent geen grenzen, dus wat houdt je nog tegen?

Back in Black

De in strak Charcoal Black met een matte afwerking uitgevoerde PSP Street is een nieuwe toevoeging aan het PSP-assortiment.  De PSP Street is ietsjes groter en zwaarder van PSP-3000 en beschikt niet over Wi-Fi-mogelijkheden, maar je kunt hierop wel gewoon alle PSP-games spelen. Bovendien kan deze uitvoering net als PSP-3000 met een USB-kabel op een pc worden aangesloten zodat je via Media Go toegang hebt tot massa's nieuwe content in de PlayStation Store.

Geen nieuwe accessoires nodig

Daarnaast is deze versie compatibel met de meeste bestaande PSP-accessoires, waaronder de PSP-camera. Dit betekent dat je je dankzij de ingebouwde microfoon onderweg kunt uitleven met leuke games zoals Invizimals en EyePet. Je kunt op je PSP Street eveneens van op een Memory Stick Duo opgeslagen muziek, foto's en video's genieten.

- Speel PSP-games, luister naar muziek en kijk naar foto's en video's.
- Compatibel met bijna alle accessoires die eerder zijn verschenen, zoals de microfoon, headset, GPS-ontvanger, camera, ...
- Bevat geen online mogelijkheden.
- Inclusief AC Adapter en een voedingskabel.

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 150 punten Used 150 punten