PSP Slim & Lite Ceramic White

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.
new
119,00
Niet beschikbaar
Niet beschikbaar
used
49,98
Online bestelling niet mogelijk. Het is niet mogelijk om een online bestelling te plaatsen voor dit product.
Used niet beschikbaar
PlayStation op zakformaat

Deze exclusieve witte PSP is uitgerust met vooruitstrevende technologieën, waaronder een UMD-speler met een grote capaciteit, downloadbare content en online functies. Kortom, de PSP geeft entertainment onderweg een heel nieuwe betekenis.

Belangrijkste PSP-features

Chat erop los

PSP levert gratis voice- en videochat voor onderweg.

Versie 4.00 (update te downloaden) van de systeemsoftware tovert je PSP om tot een heus communicatie-apparaat, met voice- en videochat via Go!Messenger op alle PSP-systemen en Skype op PSP Slim & Lite.

- Go!Messenger
Met Go!Messenger kun je je originele PSP (PSP 1000) en je PSP Slim & Lite (PSP 2000) gebruiken om gratis met je vrienden in contact te blijven. Het enige wat je nodig hebt, is toegang tot een draadloos netwerk, thuis via een draadloze breedbandverbinding of onderweg via openbare hotspots.

- Skype
Dankzij Skype kun je op je PSP Slim & Lite (PSP 2000) gratis gesprekken voeren met anderen die deze service gebruiken op een PSP-systeemof op een ander geschikt apparaat, zoals een pc, een pocket-pc of een Mac. En dat kan overal ter wereld, zo lang je je maar in de buurt van een draadloze hotspot bevindt. Bovendien kun je via Skype ook voordelig naar vaste en mobiele nummers bellen.

PSP Online

PSP ondersteunt een uitgebreid aanbod aan online features dat veel verder gaat dan multiplayer-gaming. Denk maar aan internettoegang, e-mail, RSS en internetradio.

Dankzij de ingebouwde internetbrowser kun je je PSP gebruiken om onderweg op het internet te surfen en je e-mails te checken. Kortom, als je toegang tot een draadloos netwerk hebt, heb je toegang tot het internet!

Internetradio is precies wat de naam zegt: radio-uitzendingen via het internet. Deze feature werkt echter net een beetje anders dan surfen op het internet en RSS. Internetradio is een internetservice die audiocontent distribueert en waarvoor je vanaf je Memory Stick Duo een internetradiospeler moet installeren.

Connectiviteit

Dankzij Remote-play kun je digitale content draadloos tussen PLAYSTATION 3 en PSP delen. Je krijgt vanaf afstand toegang tot het Beginmenu van je PS3 en de bestanden op je Harde Schijf, van games, films en muziek tot het internet.

Media Manager

Media Manager voor PSP is een pc-toepassing die alles te bieden heeft en je helpt bij het kopiëren van bestanden van je computer naar je PSP. Kopieer video's, foto's, muziek en documenten van en naar je PSP, inclusief tracks van je eigen cd's en clips van homemovies en camcorders op dvd.

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 150 punten Used 150 punten