AVerMedia LGP Lite - GL310

De LGP Lite is een USB 2.0-box waarmee je je HD gameplay - tot wel 1080p - kunt opnemen en streamen. In tegenstelling tot de Live Gamer Portable, heeft de LGP Lite Live geen PC-free modus en zal je dus altijd een PC of laptop moeten aansluiten. Net als de LGP bevat dit opnameapparaat een H.264 hardware encoder - voor een lager CPU-gebruik en kleinere bestandsformaten, zelfs voor HD-video. Bovendien is het bestandsformaat super makkelijk te bewerken en te uploaden. 

Deze opnamebox verkrijgt HD materiaal via de HDMI-aansluiting, en de HDMI-passthrufunctie staat garant voor een soepele HD gamingervaring. Met behulp van de ingebouwde sneltoets kun je snel - met een druk op de knop - opnemen en streamen. Bovendien kun je hem direct aansluiten op streamingplatforms; je kunt zelfs live commentaar toevoegen tijdens het streamen. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om je legendarische wedstrijden te delen.

Hardwarecompressie

Dankzij de geavanceerde H.264 hardware encodingtechnologie verwerkt LGP Lite HD je video's zonder de CPU te overbelasten. De hardware encoder garandeert ook stabiele framerates tijdens het gamen, opnemen en streamen. Met de LGP Lite kun je dus zeker genieten van je games en video's zonder framedrops of choppy games.

RECentral

AVerMedia's exclusieve software biedt intuïtieve instellingen voor het opnemen en streamen van video tot wel 1080p en 30fps. De software zorgt er ook voor dat je de box makkelijk en snel kunt aansluiten op populaire streamingplatforms als Twitch.tv en Ustream. Bovendien kun je je videobeelden voorzien van commentaar; zo worden je video's nog interessanter.

Gebruikersvriendelijke Sneltoets & LED-indicator

Met de ingebouwde sneltoets en LED-indicator is de LGP Lite nog makkelijker in gebruik. Druk op de sneltoets en hij begint meteen met opnemen of streamen. Door kleuren en frequentie van de LED-indicators zie je meteen of hij ingeschakeld is. Het opnemen en delen van je gameplay is nog nooit zo makkelijk geweest als met de LGP Lite.

Systeemeisen PC:
- Intel Core 2 Duo 2.8 GHz / AMD Athlon 64x2 Dual Dore 3.0 GHz
- VGA videokaart met DirectX 10 ondersteuning
- 4 GB RAM
- USB 2.0 poort
- Geluidskaart
- Windows 7 / 8 (32/64-bit) of nieuwer

Compatibel met: PC PlayStation 3 PlayStation 4 Xbox One Xbox 360 Wii U

Niet beschikbaar

Niet beschikbaar
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Met 80 winkels altijd een winkel in je buurt!

Productspecificaties

Compatibel met PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360, Wii U