Xbox One Kinect Adapter for Windows 8

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.
new
54.98
Niet beschikbaar
Niet beschikbaar

Xbox One Kinect Adapter for Windows 8

Sluit een Xbox One Kinect aan op je Windows 8 of 8.1 (of nieuwer) PC aan via USB dankzij deze Kinect adapter en ontwikkel interactieve toepassingen die de natuurlijke bewegingen, gebaren en spraakopdrachten van mensen herkennen. De Kinect biedt in Windows ontwikkelaars meer precisie, reactievermogen en intuïtieve mogelijkheden waarmee interactieve toepassingen op basis van spraak en gebaren kunnen worden ontwikkeld voor het Windows-bureaublad en de Windows Store. De sensor is bedoeld voor gebruik met het Kinect for Windows-softwareontwikkelingspakket (SDK) 2.0.

  • De Kinect kan gebruikt worden met Kinect for Windows SDK 2.0 (gratis, met afzonderlijke licentieverlening) en werkt alleen met toepassingen die worden ontwikkeld voor Kinect for Windows v2. 
  • De adapter wordt niet geleverd met software en de Kinect sensor is niet inbegrepen. 
  • Geschikt voor gebruik met de Kinect for Xbox One of Kinect for Windows V2, niet geschikt voor gebruik met de Kinect voor Xbox 360. 
  • Ontwikkelaars kunnen Kinect for Windows SDK 2.0 gebruiken voor het bouwen van toepassingen met C++, C#, VB.Net, Cx of JavaScript.
  • USB 3.0 poort vereist

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 132 punten

Screenshots