Cyberpunk 2077 - The World of Cyberpunk Hardcover

Duik in deze hardcover vol inzichten, prachtige designs en kleurrijke artwork. Dit boek neemt de lezer mee naar de futuristische megalopolis van Night City, het epicenter van de nieuwe actie RPG van CD Projekt Red: Cyberpunk 2077.

Reis naar het jaar 2077, naar een wereld bestaande uit dystopische metropolen waar geweld, onderdrukking en cyberware implantaten gewoon zijn. Ze zijn zelfs nodig om te overleven. Graaf dieper in het intrigerende achtergrondverhaal en ontdek hoe de economische achteruitgang van de Verenigde Staten ze afhankelijk maakte van sluwe bedrijven waardoor de Free State of California het levenlicht zag. Ontdek de verschillende districten, bendes en de geschiedenis van Night City. Leer alles over de technologie van de toekomst en onderzoek cybernetics, wapens en voertuigen in Cyberpunk 2077.

Dark Horse en CD Projekt Red presenteren vol trots Cyberpunk 2077 - een uitgebreid verslag over de rijke geschiedenis van Cyberpunk 2077. Deze diepgaande hardcover bevat alles wat je moet weten over de wereld, personages en achtergrond van deze lang verwachte game.

Nog niet verschenen - reserveer nu en ontvang 500 extra coins!

Releasedatum: 17/9/2020

Op release thuisbezorgd.

Op release af te halen.
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 9781506713588