Assassin's Creed Reünie Deel 1 & 2 Comic Bundel

Voordeelbundel: Deel 1 en Deel 2 samen voor een extra scherpe prijs!

Reünie vertelt het derde en laatste hoofdstuk van Charlotte De La Cruz's verhaal en speelt zich af na Assassin's Creed Vuurproef en Assassin's Creed Zonsondergang.

De Broederschap van de Assassins heeft problemen. Hun lange vete met de Tempelierorde heeft hun middelen uitgeput en ze worstelen om voet aan de grond te houden in een wereld waarin doelen steeds blijven veranderen. Zou het helpen om hun krachten te bundelen met een mysterieus genootschap? Of liggen hun doelen te ver uit elkaar voor een bondgenootschap?

Een nieuwe verhaallijn met een gevaarlijk nieuw geheim! Terwijl het Charlotte nog duizelt van haar treffen met Erudito, is het tijd voor Galina Voronina, de trouwe volgeling van de Broederschap en de aanvoerster van de Assassin-cel, om haar team bij elkaar te rapen. Maar lukt dat haar in haar eentje, of is het tijd geworden om versterkingen in te schakelen?

In het Erudito-kamp lopen de spanningen onder-tussen hoog op als duidelijk wordt dat de herinneringen van Charlotte misschien de sleutel zijn tot de code waarnaar ze op zoek zijn. Maar die ontcijferen is niet zo makkelijk, terwijl Charlotte de mysterieuze Consus weer ontmoet, deze keer in het hoofd van Giovanni Borgia.

Charlotte realiseert zich dat ze het misschien niet allemaal aankan. Zal ze het lang genoeg volhouden om te krijgen wat ze wil van Consus - en van Erudito?

"Reünie is het derde en laatste hoofdstuk van Charlotte De La Cruz's verhaal en speelt zich af na Vuurproef en Zonsondergang."

  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 9789463732604
ISBN 978-94-6078-869-7, 978-94-6078-870-3
Bindwijze Softcover
Bladzijden 112
Taal Nederlands