WWE 2K20 - Collector's Edition

WWE SmackDown bestaat sinds 1999 en is sindsdien het boegbeeld van de worstelshows op televisie. De show laat fans genieten van onvergetelijke momenten, adembenemende wedstrijden en legendarische Superstars. Ter ere van deze gigantische show is er gewerkt aan een speciale gameuitgave: WWE 2K20 SmackDown! 20th Anniversary Edition. Verdiep je in het ongelooflijke verhaal van een van de meest revolutionaire tv-programma's ooit!

Deze editie bevat:

 • WWE 2K20 Deluxe Edition
 • Exclusieve WWE SmackDown! Ring Skirt Relic Piece (2002-2008)
 • Limited Edition WWE SmackDown! Legend gesigneerde gedenkplaat
 • WWE 2K20 SmackDown! 20th Anniversary Edition speelbare Superstars
 • Alle WWE 2K20 Originals
 • WWE 2K20 Accelerator
 • WWE 2K20 MyPLAYER KickStart
 • Exclusieve WWE SuperCard-bonuscontent

WWE 2K20 SmackDown! 20th Anniversary Edition speelbare Superstars

Deze editie bevat de digitale content van de 20th Anniversary of SmackDown! Collector's Edition van WWE 2K20, met Hulk Hogan, Chyna, $500 The Rock-shirt, Rock n’ Sock Connection Mankind.

WWE 2K20 MyPLAYER KickStart

Begin je MyCAREER met een voordeel door de spelerswaarderingen en vaardigheden van je MyPLAYER te ontgrendelen en boosten met 10 extra Attribute Points.  Je krijgt ook een startbonus van 20.000 VC om meer Superstar-onderdelen, Moves en meer te ontgrendelen! Ook worden alle Boost Slots ontgrendeld en krijg je 10 gratis Boosts, 10 gratis Tokens en 20 gratis Deluxe Tokens. Dit item is inbegrepen in de WWE 2K20 Deluxe Edition.

WWE 2K20 Accelerator

Bepaal hoe jouw WWE 2K20-ervaring eruitziet met de WWE 2K20 Accelerator.  Spelers krijgen toegang tot alle ontgrendelbare content die bij de release beschikbaar is in de winkel van de game en krijgen de volledige controle over de rang en vaardigheidsniveaus van alle speelbare personages. Vind je dat je favoriete Superstar een hogere rang moet hebben? Jij mag kiezen! Dit item is inbegrepen in de WWE 2K20 Deluxe Edition.

Alle WWE 2K20 Originals

WWE 2K20 introduceert WWE 2K Originals, elk met hun eigen unieke thema en content, waaronder een nieuwe Showcase-episode met nieuwe arena's, Superstars, Story Towers, ontgrendelbare personageonderdelen en meer.


Stap de ring in met WWE 2K20, verkrijgbaar vanaf 22 oktober. Je favoriete WWE Superstars, Legends, Hall of Famers en NXT's allerbesten vieren de wedergeboorte van de WWE 2K-franchise! WWE 2K20 heeft verbeterde gameplay, een gestroomlijnde besturing en het meeste plezier en creativiteit uit de geschiedenis van de serie. WWE 2K20 heeft ook een gloednieuwe 2K Showcase over de Four Horsewomen/Women's Evolution, de terugkeer van 2K Towers, een geheel nieuwe MyCAREER met zowel mannelijke als vrouwelijke speelbare personages, en Mixed Tag-matches met zowel mannelijke als vrouwelijke deelnemers.

Pre-order vandaag nog en Step Inside.

Platform:

Editie:

Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 22/10/2019
EAN 5026555362283
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Competitief, Lokale Multiplayer Competitief
Genre Sport
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Geweld
Publisher 2K Games
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers