Watch Dogs Legion - Resistance Edition

Verrijk je Londense avontuur met de extra content van de Resistance Edition:

  • Exemplaar van Watch Dogs Legion
  • Het Resistant Pack: ontgrendel Lynx, een nieuwe hacker met een dierenmasker- en outfit, en krijg een week lang VIP-status om samen met je vrienden sneller XP en valuta te verdienen in de game.

In de nabije toekomst gaat Londen haar ondergang tegemoet: het volk wordt onderdrukt door een alziende bewakingsstaat, privélegers beheren de straten en een machtig misdaadsyndicaat heeft het op de zwakken gemunt.

Het is tijd, tijd om Londen terug te nemen! Iedereen die je ontmoet in deze iconische stad kan je rekruteren voor het verzet. Hack, infiltreer en vecht om Londen te bevrijden. Leer de bewoners van Londen kennen en ontdek steeds een uniek verhaal, een eigen persoonlijkheid en unieke vaardigheden. Met de "Play as Anyone"-functie heb je volledig de vrijheid om zelf je verhaal te bepalen. Hack bewapende drones, zet spider-bots uit en haal vijanden neer met een Augmented Reality Cloak. Ga op ontdekking in Londen van de nabije toekomst, een massieve open wereld waar je de meest iconische locaties kan bezoeken, net als verschillende leuke activiteiten. Neem je rekruten mee, ga online en team up met je vrienden om missies en de uitdagende endgame content aan te gaan.

Elke keuze die je maakt heeft gevolgen in je verhaal.

Welkom bij het verzet.

DE OPEN WERELD VAN LONDEN - Begeef je in een gigantische open wereld en bezoek een aantal van de bekendste attracties van Londen.

IEDEREEN IS SPEELBAAR - Ervaar een nooit eerder vertoonde gameplay-innovatie. Iedereen die je tegenkomt kan lid worden van je team en heeft een eigen verhaal, persoonlijkheid en unieke vaardigheden.

HACKEN IS JE WAPEN - Gebruik de technische infrastructuur van Londen als wapen. Kaap gewapende gevechtsdrones, zet heimelijke spinrobots in, haal vijanden neer met een Augmented Reality Cloak en nog veel meer.

MAAK EEN GROEP MET JE VRIENDEN - Bundel je krachten online met maximaal drie vrienden. Verken de wereld samen en breng geheel nieuwe coöpmissies en uitdagende endgamecontent tot een goed eind.

"Welkom bij het verzet!"

Platform:

Editie:

Nog niet verschenen - reserveer een exemplaar

Releasedatum: 6/3/2020

Op release thuisbezorgd.

Op release af te halen.
  • Uniek spaarsysteem +324 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Afhalen in één van onze 75 winkels of thuislevering via PostNL.
  • Uniek spaarsysteem +324 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Thuislevering via PostNL

Productspecificaties

Releasedatum 6/3/2020
EAN
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Competitief
Genre Action, Adventure
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik
Publisher Ubisoft
Ontwikkelaar Ubisoft Toronto
Gesproken taal Engels
Geschreven taal: Engels

Game Trailers