Call of Duty - Modern Warfare Captain Price Edition

Maak de ervaring compleet en herenig met een oude kameraad dankzij deze exclusieve Captain Price Edition - enkel verkrijgbaar bij Game Mania. Bij deze editie ontvang je een unieke Captain Price-figurine van McFarlane Toys, die het iconische personage op een ornamentele voet presenteert. De Captain Price-figurine is gekleed in een militaire woestijnuniform geïnspireerd op de nieuwe Call of Duty: Modern Warfare-game.

 • Exclusief figurine (7,6 cm) van Captain Price gebaseerd op de nieuwe Call of Duty: Modern Warfare-videogame.
 • De Captain Price-figurine toont Price in zijn militaire woestijnuniform en staat op een ornamentale voet.
 • De figurine is uitsluitend gebundeld verkrijgbaar bij aankoop van Call of Duty: Modern Warfare bij Game Mania.

Win een 55" LG OLED TV of de Dark Edition!

Pre-order de Call of Duty: Modern Warfare Captain Price Edition en maak kans om een 55" LG OLED TV met HDR/4K* te winnen! Hoe weet je of je gewonnen hebt? Als jij een volledig groene Captain Price-figurine ontvangen hebt ben jij de winnaar! Geen groene, maar wel een van de vijf volledig zwarte Captain Price-figurines ontvangen? Geweldig, want dan upgraden wij je spelexemplaar van Call of Duty: Modern Warfare naar een Call of Duty: Modern Warfare Dark Edition!

* Model: OLED55B9PLA. Winnaar zal bij het in ontvangst nemen van de bestelde Call of Duty: Modern Warfare Captain Price Edition op de hoogte worden gebracht van de winst.


Call of Duty: Modern Warfare

Bereid je voor op de terugkeer van Modern Warfare! Kruip in de huid van dodelijke Tier One-operators in een bloedstollend verhaal dat de internationale machtsverhoudingen zal doen kantelen. Nog nooit stond er zo veel op het spel! Infinity Ward, de studio waarmee het allemaal begon, neemt je in Call of Duty: Modern Warfare mee op een ongelooflijk rauw, keihard en provocerend avontuur dat op intense wijze laat zien hoe de moderne oorlogsvoering verandert. De van de eerste tot de laatste pixel opnieuw ontwikkelde game is een epische nieuwe versie van de iconische Modern Warfare-serie. De dramatische gebeurtenissen van het snoeiharde singleplayer verhaal van Call of Duty: Modern Warfare zijn grensverleggend en taboedoorbrekend op een manier die we gewend zijn van Modern Warfare. Stort je op adembenemende geheime operaties met internationale special forces en reis af naar beroemde Europese steden en fictieve conflict gebieden in het Midden-Oosten.

Maar daar eindigt het verhaal niet. In Call of Duty: Modern Warfare kom je in een meeslepend verhaal terecht dat de hele game omvat. In de klassieke multiplayer ga je los op het ultieme online speelterrein, maar je kunt ook samenwerken in een team om eliteoperaties uit te voeren voor elk niveau.

 • Kruip in de huid van dodelijke Tier One-operators in een bloedstollend, snoeihard singleplayer verhaal vol dramatische gebeurtenissen, dat de internationale machtsverhoudingen zal doen kantelen.
 • Nog nooit stond er zo veel op het spel! Ga los op het ultieme online speelterrein met de klassieke multiplayer.
 • Vorm een team en speel samen eliteoperaties voor elk niveau!
 • Speel cross-platform: PS4-, Xbox One- en pc-spelers kunnen voor het eerst in de geschiedenis van de franchise online tegen elkaar spelen!

"Nog nooit stond er zo veel op het spel!"

Platform:

Editie:

 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 25/10/2019
EAN 2900000015227
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Competitief, Lokale Multiplayer Competitief, Lokale Multiplayer Coöp, Online Multiplayer Coöp
Genre Shooter
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld, Constante internetverbinding vereist
Publisher Activision
Ontwikkelaar Infinity Ward
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers