Dragon Ball Z: Kakarot

Dragon Ball Z: Kakarot is een compleet nieuwe actie-RPG die spelers meeneemt op de meest accurate, dramatische en epische navertelling van de Dragon Ball Z canon verhaallijn: het verhaal van Kakarot, de Saiyan beter bekend als Goku.

Het spel vertelt het legendarische verhaal van Dragon Ball Z, een onvergetelijk avontuur met over-the-top gevechten en uitdagende missies waarbij je vriendschappen voor het leven smeedt terwijl je strijdt voor de toekomst van de Aarde. Daarnaast biedt Dragon Ball Z: Kakarot ook conclusies en antwoorden op slepende vragen door middel van luchtige side quests.

Herleef het verhaal van Goku in Dragon Ball Z: Kakarot! Behalve epische gevechten kun je ook het alledaagse leven in de Dragon Ball Z-wereld ervaren door te vechten, vissen, eten en te trainen met Goku. Verken de nieuwe gebieden en ga op avontuur terwijl je door het verhaal speelt en krachtige vriendschappen sluit met andere helden uit het Dragon Ball Z-universum.

  • Ervaar het verhaal van Dragon Ball Z van de epische gebeurtenissen tot luchtige side quests, inclusief nooit eerder vertoonde verhaalmomenten die brandende vragen over de Dragon Ball lore beantwoorden!
  • Speel door iconische Dragon Ball Z-gevechten op een ongekende schaal. Vecht over uitgestrekte veldslagen met vernietigbare omgevingen en ervaar epische baasgevechten die het uiterste van je vechttechnieken vragen. Verhoog je power level en ga de uitdaging aan!
  • Vecht niet alleen als Goku: leef als hem! Vis, vlieg, eet, train en vecht een weg door de Dragon Ball Z-sagas, terwijl je vriendschappen sluit met een enorme cast van Dragon Ball-personages!

Platform:

Nog niet verschenen - reserveer een exemplaar

Releasedatum: 17/1/2020

Op release thuisbezorgd.

Op release af te halen.
  • Uniek spaarsysteem +324 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Afhalen in één van onze 75 winkels of thuislevering via PostNL.
  • Uniek spaarsysteem +324 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Thuislevering via PostNL

Productspecificaties

Releasedatum 17/1/2020
EAN 3391892005646
Aantal spelers Singleplayer
Genre Action, RPG
PEGI inhoud Geweld
Publisher Bandai Namco Entertainment
Ontwikkelaar CyberConnect2
Gesproken taal Japans
Geschreven taal: Engels

Game Trailers