Red Dead Redemption II Ultimate Edition

Red Dead Redemption II Ultimate Edition bevat:

 • Game Red Dead Redemption II
 • Exclusieve Steelbook met Ultimate Edition hoes
 • Exclusieve wereldkaart
 • Bankovervalmissie en -schuilplaats - Krijg exclusieve toegang tot een bankoverval-missie. Arthur en zijn bende vatten het plan om in te breken in een bank in Rhodes. De Del Lobos-bende heeft een haciënda ingenomen. Schakel de bendeleden één voor één uit en jat hun buit
 • Gameboosts, Cashbonussen en Kortingen - Verschillende exclusieve boosts, bonussen en kortingen voor Story Mode. Met de boost Core Stat verbeter je het uithoudingsvermogen, de gezondheid en Dead Eye van Arthus. Je verdient meer geld tijdens bankroof-missies en bij de verkoop van dierlijke karkassen. Je ontvangt korting op alle upgrades voor het kamp.
 • Zwartgevlekt Volbloedpaard - Met dit volbloed racepaard met een prachtige zwarte vacht blijf je vooraan de kudde dankzij zijn uitzonderlijke snelheid en acceleratie. Daarbij hoort ook het exclusieve Nuevo Paraiso-zadel, handgemaakt in chocoladebruin leer met zilveren medaillondetails. Dit paard en zadel zijn beschikbaar in Red Dead Redemption 2 Story Mode.
 • De Nuevo Paraiso Gunslinger Outfit - Deze exclusieve Story Mode-outfit voor Arthur is geïnspireerd op de kleding gedragen door vaqueros en banditos ten zuiden van de grens. De outfit heeft een zwarte cowboyhoed met brede rand, een indigogekleurde jas, een versleten spijkerbroek, leren handschoenen en laarzen.
 • Talismannen en medailles als gameplay bonussen - Deze speciale Story Mode-items ondersteunen Arthur zodra hij hiermee is uitgerust. Door de Eagle Talentman aan zijn laars te bevestigen, zal Arthur’s milieubewustzijn langer duren. Door de Iguana Scale in zijn persoonlijke Satchel mee te nemen, heeft Arthur minder last van schade door het paardrijden.
 • Gratis toegang tot extra wapens - Een goede variatie aan wapens is essentieel om te overleven in het Oude Westen. Krijg gratis toegang tot drie wapens bij de in-game Gunsmiths in Story Mode: de robuuste Volcanic Pistol, de verwoestende Pump Action Shotgun en de veelzijdige Lancaster Varmint Rifle.

Multiplayer Bonussen in de Ultimate Edition

 • Bonus Outfits - ontvang twee exclusieve outfits voor jouw online karakter. De Blackrose Bounty Hunter Outfit bestaat uit een lange, ossenbloedrode jas, een vest met een gouden zakhorlogeketting en een donkere broek in chocoladebruine leren laarzen. De Copperhead Enforcer Outfit heeft een met bont gevoerd zadelbruin lederen gilet, tweekleurige handschoenen en een zwarte krijtstreepbroek met zwarte leren laarzen.
 • Zwart-okkernootbruin Volbloed - Loop voorop in de competitie met dit volbloed renpaard met een opvallende zwarte kastanjevacht en ontvang ook het exclusieve High Plains Cutting Saddle, prachtig vervaardigd in gitzwart leer met goudkleurige metaalaccenten. Dit paard en zadel zijn online beschikbaar.
 • Gratis toegang tot de Survivor Camp Theme - personaliseer je eigen kamp met gratis toegang tot de Survivor theme.
 • Gratis toegang tot extra wapens - Krijg gratis toegang tot drie wapens bij de in-game Gunsmiths in Story Mode: de robuuste Volcanic Pistol, de verwoestende Pump Action Shotgun en de veelzijdige Lancaster Varmint Rifle.
 • Rank Bonussen - als een geweldige start voor alle Ultimate Edition-spelers, kun je sneller in rang stijgen tot aan rang 25.

Red Dead Redemption II

Amerika, 1899. Wetshandhavers hebben het gemunt op de laatste outlaw-bendes. Wie zich niet wil overgeven, wordt genadeloos afgemaakt.

Arthur Morgan en de Van der Linde-bende slaan op de vlucht nadat in het plaatsje Blackwater een overval slecht afloopt. Met federale agenten en de beste premiejagers van het Westen op de hielen, trekken ze door het ruige hart van Amerika, een spoor van overvallen en vuurgevechten achter zich latend. Als door interne strubbelingen de bende uiteen dreigt te vallen, wordt Arthur gedwongen een keuze te maken. Kiest hij voor zijn idealen of voor de bende waar hij alles aan te danken heeft?

Red Dead Redemption 2, van de makers van Grand Theft Auto V en Red Dead Redemption, is een episch verhaal over het einde van het Wilde Westen en het begin van een nieuw tijdperk.

" Red Dead Redemption 2, van de makers van Grand Theft Auto V en Red Dead Redemption, is een episch verhaal over het einde van het Wilde Westen en het begin van een nieuw tijdperk."

Platform:

Editie:

Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 26/10/2018
EAN 5026555360142
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Coöp, Online Multiplayer Competitief
Genre Action, Adventure
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik, Gokken
Publisher Take 2
Ontwikkelaar Rockstar
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers