Forza Motorsport 7

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.

Forza Motorsport 7

Beleef de spanning van autosport op het hoogste niveau met de meest uitgebreide oogstrelende en authentieke racegame ooit. Geniet van prachtige graphics bij 60 fps en systeemeigen 4K-resolutie in HDR. Verzamel en race met meer dan 700 auto's inclusief de grootste collectie Ferrari's Porsches en Lamborghini's ooit. Daag jezelf uit op 30 beroemde locaties en 200 banen waar de raceomstandigheden nooit hetzelfde zijn.

  • Neem de leiding - Ervaar de gevaren en schoonheid van autoracen op de limiet. Dit is de meest uitgebreide racegame ooit gemaakt.
  • Echte adrenaline, echte 4K - De game is van de grond af ontworpen om in UHD met 60 frames per seconde te worden gespeeld. Forza Motorsport 7 wordt de ultieme 4K-gamingbeleving. (4K gameplay alleen op Xbox One X)
  • De ultieme auto-ontdekkingsreis - Meer dan 700 wagens, inclusief de grootste collectie Ferrari's, Lamborghini's en Porsches ooit.
  • Dynamisch raceweer - Harde regen, groeiende plassen en beperkt zicht maken dit de ultieme test voor jouw moed en skills achter het stuur.
  • Iedereen doet mee - Met nieuwe competities, verbeterde modi voor toeschouwers, Mixer-integratie en vooraanstaande partners zoals Porsche, is Forza 7 de ultieme eSports-racegame voor zowel spelers en kijkers.
  • Jouw coureur is een reflectie van jezelf - Bepaal je uiterlijk met onze uitgebreide collectie met outfits en accessoires voor de coureurs. Honderden opties die tientallen jaren racegeschiedenis en popcultuur bestrijken.

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 224 punten Used 172 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Online Multiplayer Competitief
Lokale Multiplayer Competitief
Genre Race
Genre Simulation
PEGI 3
Publisher: Microsoft
Ontwikkelaar: Turn 10 Studios
Gesproken taal: Engels
Geschreven taal: Engels

Screenshots

Game Trailers