Alleen bij Game Mania

Wolfenstein II - The New Colossus Welcome to Amerika! Edition

 


Verwacht
27/10/2017
64.98

Pre-order voordelen: GRATIS – ALLEEN BIJ GAME MANIA – de Welcome to Amerika! versie van de game + The Freedom Chronicles – Episode Zero DLC

Meer informatie over de pre-order voordelen van deze game

Ontdek alles over Wolfenstein II - The New Colossus in het interactieve magazine!

Wolfenstein II - The New Colossus Welcome to Amerika! Edition

De Welcome to Amerika Edition bevat:

  • Wolfenstein II - The New Colossus game
  • 48 pagina's tellende Amerika Entertainment Magazine
  • Wolfenstein reiskaarthouder
  • The Freedom Chronicles - Episode Zero DLC

Wolfenstein II - The New Colossus

Wolfenstein II - The New Colossus is het vervolg op de veelgeprezen first-person shooter Wolfenstein - The New Order, ontwikkelt door de studio MachineGames.

Ontdek een aangrijpend avontuur, tot leven gebracht door de id Tech 6 engine. In Wolfenstein II heb jij de missie om in het Nazi Amerika de sterkste leiders voor het verzet te rekruteren. Vecht tegen de Nazi’s in iconische locaties zoals het dorp Roswell, New Mexico, de overstroomde straten van New Orleans en het post-nucleaire Manhattan. Verzamel een arsenaal aan bad-ass wapens en verkrijg nieuwe vaardigheden om je een weg te banen door de legioenen geavanceerde Nazi soldaten, Cyborgs en über soldaten.

Wolfenstein 2 The New Colossus bouwt voort op de historie en gameplay die is ingezet door zijn voorgangers en perfectioneert het tot in de puntjes."
- xgn.nl -

A dish served cold by Terror Billy

Amerika, 1961. De moord op de Nazi generaal Deathshead was slechts een overwinning van korte duur. Ondanks de tegenslag hebben de Nazi’s de wereld nog steeds in een houdgreep. Jij bent BJ Blazkowicz, beter bekend als ‘Terror-Billy’, een lid van het verzet. ‘Terror-Billy’ is een doorn in het oog van het Derde Rijk en de laatste hoop op vrijheid. Alleen jij hebt het lef, de geweren en het gezonde verstand om alle Nazi’s uit te schakelen en de tweede revolutie in Amerika te starten.

  • De Missie: Bevrijd Amerika van de Nazi’s - Bereid je voor op een spannend avontuur waarin je tegen de Nazi orde vecht op Amerikaanse grond. Als BJ Blazkowicz bescherm jij je vrienden en familie, smeed je nieuwe allianties en sta je oog in oog met de demonen uit je verleden. Jij brengt iedereen samen in het verzet om het Nazi regime omver te werpen.
  • De Mensen: Versterk het verzet - Dompel jezelf onder in een wereld met onvergetelijke personages. Herenig met je vrienden en mede-vrijheidsstrijders zoals Anya, Caroline, Bombate, Set, Maxhauss, Fergus en Wyatt en word ook vrienden met nieuwe personages zoals Horton en Grace. Neem het met hen op tegen Frau Engel en haar Nazi leger.
  • Het Arsenaal: Gebruik verwoestende wapens en futuristische technieken - Schakel Nazi’s uit door gebruik te maken van high-tech wapens zoals het Laserkraftwerk. Een multifunctioneel, hoogwaardig laserwapen dat vijanden kapot maakt. Maak ook gebruik van de Dieselkraftwerk. Een gas aangedreven granaatlanceerder met rapid-fire die groepen van vijanden tegelijk verwoest. Of maak gebruik van geavanceerde pistolen, machinegeweren en bijlen voor een gevecht van dichtbij. Wanneer je op zoek bent naar wat meer veelzijdigheid gebruik dan upgrades en dual-wield je favoriete wapens.
  • Het Plan: Schakel elke Nazi uit - Het favoriete tijdverdrijf van iedereen. Ontketen je innerlijke oorlogsheld wanneer je Nazi’s uitschakelt op nieuwe en gewelddadige manieren. Ontdek compleet nieuwe manieren van neersteken, schieten en Nazi’s vermoorden. Gebruik futuristische geweren en ontdek BJ’s nieuwe vaardigheden terwijl je vecht om Amerika te bevrijden.

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 324 punten Used 179 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Genre Shooter
PEGI 18
Spel bevat uitingen van geweld
Spel bevat scheldwoorden en/of beledigend taalgebruik
Publisher: Bethesda
Ontwikkelaar: MachineGames
Gesproken taal: Engels
Geschreven taal: Engels

Screenshots

Pre-order Wolfenstein II – The New Colossus en maak kan op een Prison Escape ervaring


Kun jij ontsnappen uit de Koepelgevangenis te Breda?

Game Trailers