Speel Assassin’s Creed - Origins voor maar € 19 of € 39 bij inlevering van je oude PlayStation 4, Xbox One of Switch game(s). Je ontvangt tijdelijk een extra hoge inruilwaarde op je oude games wanneer je deze inlevert voor Assassin’s Creed - Origins. Klik hier voor meer informatie!

Assassin's Creed - Origins Deluxe Edition

De Deluxe Edition bevat:

 • Assassin's Creed - Origins game
 • wereldkaart 
 • Soundtrack CD
 • Exclusieve missie: Hinderlaag op zee
 • Woestijncobra outfit & rijdier
 • Legendarische uitrusting-set
 • 3 vaardigheidspunten

Assassin's Creed - Origins

Het Oude Egypte. Ooit een welvarend en invloedrijk rijk, nu een samenleving in verval. Duik in dit mysterieuze deel van de geschiedenis en ontdek de geheimen van de grote pyramides, vergeten mythes, de laatste farao’s en – beschreven in verloren hiërogliefen – het ontstaan van het broederschap van de Assassins.  

Het team achter het veelgeprezen Assassin’s Creed IV - Black Flag heeft zich gewijd aan het creëren van een nieuw begin voor de serie. Vecht op een geheel nieuwe manier waarbij je naadloos wisselt tussen je unieke wapens en meerdere vijanden tegelijkertijd uitschakelt. Ontwikkel je eigen Assassin-vaardigheden terwijl je het volledige oude Egypte verkent, meerdere missies aanneemt en boeiende verhalen beleeft tijdens jouw reis, welke de beschaving zal veranderen.

Wees de held van het volk in de nieuwe Assassin's Creed Origins"
- xgn.nl -
 •  Een nieuw begin - Start hier, aan het begin. Dit is het onvertelde verhaal over het ontstaan van de Assassins. Jij bent Bayek, beschermer van Egypte, wiens persoonlijke verhaal zal leiden naar het ontstaan van het broederschap van de Assassins.
 • Egypte als je speelterrein - Reis door een land met de meest diverse landschappen, fauna en flora ooit gezien in een Assassin's Creed game. Van de weelderige oevers van de Nijl tot hete woestijnen, kom je vergeten tombes en legendarische piramides tegen en ontmoet je beroemde personages.
 • Ontdek de mysteries van het oude Egypte - Ontdek oude tombes, verken de grote pyramides en ontrafel de geheimen van mummies, de goden en de laatste farao’s. 
 • Ontdek de oorsprong van de Creed - Ontdek het verhaal achter de geboorte van het broederschap in een meeslepend avontuur dat zich meer dan 2.000 jaar geleden plaatsvindt.
 • Maak kennis met diepere RPG elementen - Ga tal van verschillende quests aan, level up en speel nieuwe vaardigheden vrij. Elke quest is een nieuw verhaal om te ontdekken. Vervaardig je wapens om te spelen zoals je zelf wil en krijg een volledig nieuw vechtsysteem onder de knie.
 • Elke missie is een meeslepend avontuur - Kies en voltooi missies op jouw tempo. Elke missie vertelt een intens en emotioneel verhaal vol met kleurrijke personages en betekenisvolle doelen.  
 • Verken een volledig land - Van woestijnen tot weelderige oases. Van de Middellandse Zee tot de tombes van Giza. Neem het op tegen gevaarlijke facties en wilde dieren tijdens jouw reis door dit enorme, onvoorspelbare land. 

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 324 punten Used 190 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Genre Action
Genre Adventure
PEGI 18
Spel bevat uitingen van geweld
Publisher: Ubisoft
Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal
Gesproken taal: Engels
Geschreven taal: Engels , Nederlands

Screenshots


GRATIS Monster blik
inclusief in-game content


De eerste kopers van Assassin’s Creed - Origins krijgen een GRATIS Monster blik.
Elk blik bevat extra in-game content voor de game*!


*Actie alleen geldig voor klanten die 16 jaar of ouder zijn.
Actie geldig zolang de voorraad strekt. 1 blik per klant.

Game Trailers