Yooka-Laylee

Yooka-Laylee is een volledig nieuwe open-wereld platform game van het creatieve team dat ook Banjo-Kazooie en Donkey Kong Country heeft gecreëerd !

Gebruik makend van een arsenaal aan speciale moves zoals Yooka’s tong-lasso en Laylee’s tactische sonar aanval, gaat het vrolijke duo op verkenning doorheen enorme, adembenemende werelden, in hun poging om de gemene plannen van slechterik Capital B te dwarsbomen. Los een grote variëteit aan puzzel -en platform uitdagingen op in je zoektocht naar ‘Pagies’, de gouden verzamelobjecten nodig voor het vrijspelen van nieuwe gebieden die tot in de kleinste hoeken gevuld zijn met gekke personages en intimiderende eindbazen.

Het dynamische duo

Het nieuwe duo werd ontworpen om de beste platform gameplay tot leven te brengen. Ze zijn de ultieme ode aan de grootste iconen uit het genre! Yooka en Laylee beschikken over een enorm arsenaal aan mogelijkheden en bewegingen, speciaal bedacht om het platform plezier nog verder uit te diepen. Nieuwe skills kan je unlocken door een bezoek te brengen aan Trowzer, de gewiekste serpent-verkoper.

Collect-em-Up 2.0

In het spel kan je een grote hoeveelheid aan collectibles verzamelen en elk verzamelobject voegt iets nieuw toe aan de gameplay. Zo herstelt Vlinderenergie je gezondheid en krachtmeter. De ‘Pagies’ heb je dan weer nodig voor het vrijspelen van nieuwe werelden en gebieden.

Kracht aan de Speler

Bepaal zelf welke vaardigheden je vrijspeelt, welke werelden je verder uitbreidt en gebruik unieke ‘Tonic’ parameters om je eigen speelstijl aan te passen. Elke speler zal dit spel op een unieke manier beleven.

Enorme Cast

Een grote selectie van memorabele personages om te ontmoeten (of te verslaan), tot leven gebracht door de ontwerp– en geluidsteams achter legendarische platformgames.

Speel samen met een Vriend

Stel zelf een duo samen en stap in het avontuur in de co-op modus! Als een uniek co-op personage kan een tweede speler Yooka en Laylee helpen door vijanden af te leiden en verraderlijke uitdagingen te helpen overwinnen.

 • Yooka en Laylee beschikken over een enorm arsenaal aan vaardigheden voor dolle platformpret!
 • Speel vaardigheden vrij voor nog meer mogelijkheden en breid je favoriete werelden uit!
 • Verzamel een grote hoeveelheid aan collectibles om verder te komen in het spel!
 • Ontmoet gedenkwaardige personages die zullen voortleven in toekomstige Playtonic-avonturen!
 • Ontdek unieke baasgevechten, mijnkar-uitdagingen, retro-arcade spellen, quiz shows, een co-op modus en meer dan 8 unieke multiplayer uitdagingen!
 • Muziek om bij weg te dromen, gecomponeerd door David Wise (Donkey Kong Country) en Grant Kirkhope (Banjo-Kazooie).Platform:

Niet meer beschikbaar

Tijdelijk niet mogelijk De Nederlandse overheid heeft besloten om alle niet-essentiële winkels voorlopig te sluiten. Daardoor kunnen we je helaas niet meer verwelkomen in onze winkels in Nederland. Uiteraard blijft onze webshop wel open.
 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 11/4/2017
EAN 5060236967138
Aantal spelers Singleplayer, Lokale Multiplayer Coöp, Lokale Multiplayer Competitief
Genre Platform
PEGI leeftijd 7
PEGI inhoud Geweld
Publisher Team 17
Ontwikkelaar Playtonic Games
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers