Dishonored 2

Neem je rol als bovennatuurlijke huurmoordenaar terug op in Dishonored 2 - het volgende hoofdstuk in de prijswinnende Dishonored-saga, ontwikkeld door Arkane Studios.

Ontdek een wereld waarin mystiek en industrie met elkaar zijn gemengd. Kies je ervoor om als Empress Emily Kaldwin of koninklijke beschermer Corvo Attano te spelen? Baan je jezelf ongezien een weg doorheen de game, maak je gebruik van het brutale gevechtssysteem of gebruik je een combinatie van beide? Hoe zal jij jouw karakters unieke set aan krachten wapens en gadgets gebruiken om jouw tegenstanders uit te schakelen? Het verhaal past zich aan jouw keuzes aan en leidt tot intrigerende gebeurtenissen terwijl je je een weg baant door de unieke missies.

Dishonored 2 speelt zich af 15 jaar nadat de Lord Regent is verslagen en de gevreesde rattenplaag voorbij is. Een buitenlandse usurpator heeft de troon van keizerin Emily Kaldwin bemachtigd. Reis van de legendarische straten van Dunwall naar Karnaca, de ooit oogverblindende kuststad, om de macht van Emily te herstellen. Bewapend met de Mark of the Outsider en krachtige nieuwe vaardigheden spoor jij je vijanden op en pak je terug wat rechtmatig van jou is.

De Assassins  

Emily Kaldwin en Corvo Attano brengen hun eigen perspectieven en emotionele reacties naar het verhaal. Gebruik de krachten, gadgets en unieke wapens van elk personage op creatieve manieren terwijl je de wereld ontdekt. Vecht je weg door de straten van de stad of sluip over de daken. Kies welke vijanden je wilt uitschakelen of sparen.

Bovennatuurlijke krachten

Dankzij het geavanceerde Bonecharm Crafting en compleet nieuwe Skill Tree kun jij je krachten aanpassen op zeer veel verschillende manieren. Word een levende schaduw om geruisloos je doelwit te stalken, link je vijanden aan elkaar om hen elk hetzelfde lot te bezorgen of hypnotiseer je vijanden en beheers hun geest. Kies uit oneindig veel combinaties van geweld, sluipen en het gebruik van wapens om je missies te voltooien.

Fantasierijke Wereld

Reis van de grijze, rat-geteisterde straten van Dunwall naar de weelderige, exotische kust van het vervallen Karnaca. Dompel jezelf onder in gestileerde locaties, gemaakt door het creatieve team van Arkane. De wereld is een karakter op zich, rijk met verhalen, architectuur en unieke personages. De game wordt gekenmerkt door ongeëvenaarde missie-locaties, zoals het Dust District, geteisterd door zandstormen en vechtende facties, en een herenhuis, gemaakt door een maniak, met verschuivende muren, dodelijke vallen en Clockwork soldaten.

Uitdaging

Pas je gameplay opties en moeilijkheidsgraad aan voor een complete gepersonaliseerd avontuur. Je kunt de game-ervaring nog moeilijker (of makkelijker) maken door het aanpassen van verschillende parameters voor stealth, beweging en gevechten.

The Void Engine

De wereld van Dishonored 2 wordt tot leven gebracht danzij de nieuwe Void Engine, een sprong voorwaarts in de rendering-technologie, gebouwd met behulp van de id Tech engine en sterk aangepast door Arkane Studios. De engine is ontworpen om de gekende artstyle van Dishonored te ondersteunen en ten volle te profiteren van de krachtige hardware die deze generatie te bieden heeft. De Void Engine zorgt voor een aanzienlijke vooruitgang voor alle game-systemen, waaronder Responsive Stealth, een Artificial Intelligence vechtsysteem, belichting, grafische rendering, indrukwekkende stedelijke omgevingen en de presentatie van het verhaal.

Platform:

Editie:

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 11/11/2016
EAN 5055856407669
Aantal spelers Singleplayer
Genre Shooter, Stealth
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik
Publisher Bethesda
Ontwikkelaar Arkane Studios
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers