Prey

Prey is een first-person sci-fi action game van Arkane Studios, de makers van de bekroonde Dishonored-serie. Vecht je een weg door een ruimtestation dat overspoeld is door aliens en ontdek de gruwelijke waarheid.

In de nieuwe Prey ontwaak je aan boord van Talos I, een ruimtestation dat zich in een baan rond de maan beweegt in het jaar 2032. Jij bent het belangrijkste testobject in een experiment dat de mensheid voor altijd had moeten veranderen – maar dan loopt alles grondig mis. Het ruimteschip wordt overspoeld door vijandige aliens en jij wordt opgejaagd wild.

Ga op zoek naar de donkere geheimen van Talos I en ontdek je eigen verleden. Overleef en versla de Typhon aliens door gebruik te maken van je verstand, wapens, buitenaardse gaven en alle andere middelen die het ruimtestation je biedt. Het lot van Talos I en iedereen aan boord is in jouw handen.

  • Sci-Fi Thriller - Niets is wat het lijkt aan boord van Talos I. Volg als Morgan Yu de aanwijzingen die je voor jezelf hebt achtergelaten en ontdek de waarheid van je verleden. Welke rol speel jij in de plannen van TranStar en de mysterieuze dreiging die het station aan het verwoesten is?
  • Talos I - Bewegend in een baan rond de maan, symboliseert het Talos I ruimtestation de hoogtijdagen van een grote ruimtecoöperatie. Verken enorm luxe en zakelijke omgevingen ontworpen met een typisch jaren 60 design. Ontdek talloze geheimen en vind je eigen weg.
  • Ondenkbare Dreiging - De buitenaardse aanwezigheid die Talos I gevaarlijk snel overspoeld, is een levende ecologie met maar één doel - hun prooi uitschakelen. Het is aan jou, als één van de laatste overlevenden aan boord van het station, om deze dodelijke aanval van de Typhon te eindigen.
  • Speel op jouw manier - Verkrijg buitenaardse krachten en ontwikkel unieke vaardigheden. Combineer deze met speciale onderdelen via blauwdrukken, gadgets en gereedschappen die je aan boord vindt. Overleef de dreigingen met je verstand en je vermogen om te improviseren.

Platform:

  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 5/5/2017
EAN 5055856412199
Aantal spelers Singleplayer
Genre Shooter
PEGI leeftijd 18
Publisher Bethesda
Ontwikkelaar Arkane Studios
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers