Injustice 2

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.

Injustice 2

Bouw de ultieme versie van je favoriete DC personages in het door superkrachten omgeven vervolg op NetherRealm Studios’ Injustice - Gods Among Us.

Ieder gevecht definieert je

Injustice 2, dat ontwikkeld wordt door de bekroonde NetherRealm Studios, biedt een nieuwe ervaring die verder gaat dan de gevechten uit de vorige game. Voor de eerste keer kan je zelf bepalen hoe je personages eruit zien, vechten en zich ontwikkelen. Met ieder gevecht verdien je gear om jouw favoriete DC superhelden en superschurken aan te passen en te verbeteren, wat niet alleen invloed heeft op hoe ze eruit zien, maar ook op hoe ze vechten. 

Epische, cinematische verhaallijn

Injustice 2 vervolgt het epische cinematische verhaal dat in Injustice - Gods Among Us werd geïntroduceerd. Batman en zijn bondgenoten werken samen om de uiteengevallen samenleving weer te herstellen en strijden tegen degenen die Superman’s regime terug willen brengen. Temidden van de chaos verschijnt een nieuwe bedreiging die het voortbestaan van de Aarde in gevaar brengt.

Enorme line-up van DC personages 

In Injustice 2 kan je gebruik maken van de grootste DC line-up ooit in een vechtgame; van klassieke favorieten als Batman, Superman, Supergirl, The Flash, Aquaman, Wonder Woman en Blue Beetle tot verbazingwekkende nieuwe schurken als Atrocitus, Gorilla Grodd en Deadshot. Gevechten vinden plaats in vergrote arena’s op iconische locaties als Metropolis, Gotham City en Atlantis.

  • Vecht als je favoriete DC superhelden en superschurken en personaliseer ze met een unieke en krachtige uitrusting
  • Kies uit de grootste DC line-up ooit in een vechtgame
  • Gemaakt door NetherRealm Studios, de ontwikkelaar van de populaire en bekroonde Mortal Kombat franchise
  • Ongeëvenaarde storytelling, robuuste content en de beste vechtmechanieken in het DC universum

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 103 punten Used 121 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Lokale Multiplayer Competitief
Online Multiplayer Competitief
Genre Fighting
PEGI 16
Spel bevat uitingen van geweld
Spel bevat scheldwoorden en/of beledigend taalgebruik
Publisher: Warner Bros Interactive
Ontwikkelaar: NetherRealm Studios
Gesproken taal: Engels
Geschreven taal: Engels

Screenshots

Game Trailers