Deadlight Director's Cut

Overwin je angsten, voordat ze jou overwinnen.

Deadlight speelt zich in een apocalyptisch 1986 af en vertelt het verhaal van Randall Wayne, een introverte en enigszins paranoïde survivor die op zoek gaat naar zijn geliefden in een wereld die door zombies is verscheurd. Van de verwoeste straten van Seattle, door de rottende onderbuik van de stadsriolen en in de overblijfselen van een verlaten stadion, speur je naar de vluchtplaats die 'safe point' wordt genoemd.

Overwin pittige platformuitdagingen en levensgevaarlijke confrontaties met zombies. Gebruik je schaarse kogels om de ondoden van je pad te knallen, of benut je omgeving om ze ongezien voorbij te sluipen. Vechten is niet altijd de oplossing, zeker niet tegen de wezens die bekend staan als ‘shadows’, de wandelende resten van gestorven mensen.

Deze versie verbetert de mix van platformactie en survival horror in elk opzicht, waarbij de superieure besturing, nieuwe animaties en volledige 1080p-resolutie nog maar het begin zijn. Spelers kunnen in Deadlight - Directors Cut ook genieten van een heel nieuwe spelvariant – de ‘Survival Arena’ wordt een van Randalls zwaarste beproevingen ooit.
 
- Deadlight - Directors Cut verbetert het origineel in vrijwel alle opzichten, inclusief verbeterde besturing en animaties.
- De game wordt nu weergegeven in 1080p.
- Vecht voor je leven tegen Randalls dodelijkste zombie-beproeving ooit in de nieuwe 'Survival Arena' mode!

Platform:

Niet meer beschikbaar

Tijdelijk niet mogelijk De Nederlandse overheid heeft besloten om alle niet-essentiële winkels voorlopig te sluiten. Daardoor kunnen we je helaas niet meer verwelkomen in onze winkels in Nederland. Uiteraard blijft onze webshop wel open.
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 17/6/2016
EAN 4020628834319
Aantal spelers Singleplayer
Genre Action, Platform
Publisher Microsoft