Project CARS Game of the Year Edition

Project CARS is de meest authentieke, mooie, intense en technisch geavanceerde racegame op deze planeet. Maak je racepiloot aan, kies een discipline waarin je je wil verdiepen en zet 'em in vijfde om gaandeweg een aantal Historic Goals te volbrengen en uiteindelijk je plekje in de befaamde Hall of Fame veilig te stellen. Test online je vaardigheden in competitieve en bloedstollende race weekends, neem deel aan de op leaderboards gebaseerde time challenges, of waag je aan de voordurende geüpdate community events.

Met graphics van wereldklasse, een baanbrekende en dynamische dag/nachtcyclus én diepgaande tuning + pit stop functionaliteiten tracht Project CARS de concurrentie in het stof achter te laten.

De wagens

Je krijgt de keuze uit een ruim aanbod aan racebolides in Project CARS. Alles van baanwagens, US Super- en Muscle Cars en GT's tot Le Mans prototypes en zelfs karts - je kan het zo gek niet bedenken of ontwikkelaar Slightly Mad Studios heeft het in het spel gestopt!

Je carrière

Maak je eigen racepiloot aan, kies een discipline en teken je eerste contract. Wees succesvol en er zullen snel aanvragen van andere teams, speciale uitnodigingen en sponsorcontracten op je deurmat vallen. Groei, evolueer en tracht om gaandeweg een aantal Historic Goals te volbrengen om uiteindelijk je plekje in de befaamde Hall of Fame veilig te stellen.

Online ben je nooit alleen via The Driver Network

Maak je eigen publieke of private race weekends aan, compleet met al dan niet kwalificatierondes en warmup sessies. Of spring je liever in een race die de globale community in elkaar geknutseld heeft? Alles is mogelijk en je zal altijd wel een potje vinden dat perfect past bij jouw vaardigheden en voorkeuren. Via The Driver Network kom je in contact met spelers van over heel de wereld en kun je je meten met hen of statistieken vergelijken.

Lekker veel keuze

Race op meer dan 60 unieke locaties, waaronder racecircuits of doorheen steden - en dat op elk moment van de dag in steeds veranderlijke weersomstandigheden. Speel vooraf opgestelde kampioenschappen in Season Mode, creëer ze zelf, of test je wagen uit op de Test Track om daarna je motor of ophanging te tunen. De keuze is aan jouw!

De Game of the Year Edition bevat:
- De gekende succesvolle elementen uit de originele game
- 50+ nieuwe voertuigen (125 in totaal)
- 4 tracks (35 unieke locaties, 100+ layouts in totaal)
- 60+ community-created liveries
- 500+ features en verbeteringen
- Het iconische Nürburgring Combined Nordschieife + GP circuit
- 2 exclusieve voertuigen van Pagani Automobili - de Zonda Revolucion en Huayra BC

Platform:

Editie:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Uniek spaarsysteem +34 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Afhalen of retourneren in één van onze 75 winkels of 1.500 Pickuppoints
  • Uniek spaarsysteem +34 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Met 75 winkels altijd een winkel in je buurt!

Productspecificaties

Releasedatum 30/9/2016
EAN 3391891988865
Aantal spelers Singleplayer
Genre Race
Publisher Bandai Namco Entertainment