Dit pakket bevat:
- LEGO Dimensions game
- LEGO Toy Pad
- Batman figurine
- Gandalf figurine
- Wyldstyle figurine
- Batmobile voertuig

LEGO Dimensions Starter Pack

In LEGO Dimensions worden de LEGO personages van verschillende werelden samen gebracht, net als in The LEGO Movie, en kan je voor het eerst het bouwen met echte LEGO steentjes combineren met je interactieve LEGO avonturen op je favoriete console. De game zal bekende figuren bevatten uit onder andere The Simpsons, Doctor Who, Ghostbusters, Portal, Jurassic World, Midway Arcade, LEGO Chima Scooby Doo, DC Comics, The Lord of the Rings, The LEGO Movie, The Wizard of Oz, LEGO Ninjago en Back to the Future! Deze geliefde werelden van fans, waarvan de meesten nog nooit eerder in een LEGO videogame te zien zijn geweest, zal je allemaal kunnen spelen met het LEGO Dimensions Starter Pack.   

Aan het begin van de game starten de helden Batman, Gandalf en Wyldstyle hun reis door de Yellow Brick Road in de kleurrijke wereld van Oz. De quest brengt hen onder meer naar de stad van Ninjago, Metropolis, Middle Earth en Hill Valley. Elk level biedt spelers een nieuwe missie, terwijl zij LEGO Multiverse proberen te redden.

Voor gamers die hun LEGO Dimensions ervaring willen personaliseren, bieden de Level Packs, Team Packs en Fun Packs, gebaseerd op deze veertien merken, nieuwe bouwbare personages, voertuigen en gadgets, en boeiende game content die levels en missies combineert met unieke in-game vaardigheden. Alle uitbreidingspakketten geven spelers de gelegenheid om alles door elkaar te gebruiken, waar dan ook in de game.

LEGO Toy Pad

LEGO Dimensions verenigt fysieke en digitale werelden in een ongeëvenaarde interactieve puzzelgame, dankzij de LEGO Toy Pad. De LEGO Toy Pad functioneert als een extra gamecontroller en biedt spelers op een unieke manier interactie met het speelgoed en de game. De innovatieve LEGO Toy Pad - waarmee elke combinatie van zeven personages, voertuigen en gadgets tegelijkertijd in de game kan worden gemaakt - bevat drie verschillende delen met RGB-lichttechnologie, die een breed gamma aan kleuren produceren om de speler van hints te voorzien om puzzels op te lossen.

Wanneer personages gekleurde vortexes in de game moeten gebruiken om gevaar te ontwijken of gebieden te doorkruisen, wordt de SHIFT modus geactiveerd. De speler moet dan het corresponderende LEGO minifiguur fysiek verplaatsen naar het juist gekleurde deel op de Toy Pad, zodat ze de personage kunnen transporteren naar de vortex van hun keuze in de game. Door SCALE te gebruiken kunnen spelers hun LEGO personages laten krimpen tot micro-formaat of enorm vergroten door het LEGO minifiguur fysiek te plaatsen op een bepaald gekleurd deel van de LEGO Toy Pad. Door de schaal van de personages op deze manier aan te passen, krijgt de speler toegang tot nieuwe gebieden om zo puzzels op te lossen binnen het level.

De extra modi van de LEGO Toy Pad - CHROMA, ELEMENTAL en LOCATE - bieden nog meer uitdagingen die interactie tussen fysiek en digitaal spelen vergt, zoals nooit eerder vertoond in de toys to life categorie.

Bouw en verbouw

Ieder LEGO voertuig en gadget fysiek kan gebouwd worden en tot twee keer toe herbouwd worden om in totaal drie verschillende objecten te maken die ieder compleet verschillende dingen kunnen doen in de digitale game. Zodra spelers een achievement behalen met het bouwen, ontvangen ze in-game instructies die laten zien hoe dezelfde fysieke LEGO steentjes gebruikt kunnen worden om voertuigen en gadgets te herbouwen tot verschillende objecten die compleet nieuwe mogelijkheden bieden.   

Zo kunnen de LEGO voertuigsteentjes uit de Starter Pack gebruikt worden om de LEGO Batmobiel te bouwen waarmee spelers de accelerator schakelaars kunnen activeren. De Batmobiel kan ook herbouwd en getransformeerd worden tot een LEGO Batblaster door toevoeging van Sonar Smash, een sonar pistool die LEGO sonar steentjes kan breken. Het voertuig kan vervolgens weer worden herbouwd tot de LEGO Sonic Batray, met een speciale raket aanvalsoptie. Spelers kunnen hun aangepaste voertuig veiligstellen met de LEGO Toy Tag, zodat ze het voertuig en alle nieuwe vaardigheden mee kunnen nemen naar een game van een vriend of waar ze dan ook maar willen spelen. Spelers kunnen dit met ieder voertuig en gadget uit ieder pakket doen.

"De beste LEGO game ooit" -XGN.nl
http://www.xgn.nl/review/lego-dimensions-review

Platform:

Niet meer beschikbaar

Bestellen voor winkelafhaling momenteel niet mogelijk Het is momenteel niet mogelijk om een bestelling voor winkelafhaling te plaatsen. Het is wel mogelijk een bestelling voor thuislevering te plaatsen
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 29/2/2016
EAN 5051895393345
Aantal spelers Singleplayer
Genre Action, Adventure
PEGI leeftijd 7
PEGI inhoud Geweld, Angstaanjagend
Publisher Warner Bros Interactive

Game Trailers