Gears of War 4

Een nieuw saga begint voor één van de meest geprezen gamefranchises in de geschiedenis. Na ter nauwe nood te ontsnappen aan een aanval op hun dorp, moeten JD Fenix en zijn vrienden Kait en Del hun dierbaren redden en op zoek gaan naar de bron van een nieuw monsterlijk kwaad.

Gears of War 4 brengt de sinistere toon en intensiteit van de originele Gears terug en bevat een split-screen en online co-opmodus, de nieuwe generatie van de vijf-speler multiplayer favoriet, Horde mode, en 60-frames per seconde Versus multiplayer. Adembenemende visuals aangestuurd door Unreal Engine 4 maken het compleet.  

Je vecht nooit alleen

Beleef de co-op-campagne voor 2 spelers lokaal in split-screen met vrienden, via een LAN of via Xbox Live, waarbij speler 2 kan spelen om als Kait of Del te spelen. In de vernieuwde Horde Mode werk je samen met 4 anderen en baan je je een weg door steeds moeilijkere vijandelijke waves. Kies je gevechtsklasse, verbeter je skills en zet overal op de map fortificaties in.

Explosieve VS-multiplayer

Speel online in nieuwe en favoriete gamemodi, allemaal met 60 fps op dedicated servers. Een nieuw zichtbaar ranking-systeem zorgt voor eerlijkere matchmaking voor alle spelers, of het nu casual gamers, competitieve spelers of professionals zijn.

Vernieuwde covergameplay

Nieuwe wapens, gevechtstechnieken en executies met het mes maken van ieder stukje dekking een offensieve buitenkans

Platform:

Editie:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Uniek spaarsysteem +52 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Afhalen in één van onze winkels of thuislevering via PostNL.
  • Uniek spaarsysteem +52 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Thuislevering via PostNL

Productspecificaties

Releasedatum 11/10/2016
EAN 889842121599
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Competitief, Online Multiplayer Coöp, Lokale Multiplayer Coöp, Lokale Multiplayer Competitief
Genre Shooter, Action
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik
Publisher Microsoft
Gesproken taal Engels
Geschreven taal: Engels

Game Trailers