Gears of War 4

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.

Gears of War 4

Een nieuw saga begint voor één van de meest geprezen gamefranchises in de geschiedenis. Na ter nauwe nood te ontsnappen aan een aanval op hun dorp, moeten JD Fenix en zijn vrienden Kait en Del hun dierbaren redden en op zoek gaan naar de bron van een nieuw monsterlijk kwaad.

Gears of War 4 brengt de sinistere toon en intensiteit van de originele Gears terug en bevat een split-screen en online co-opmodus, de nieuwe generatie van de vijf-speler multiplayer favoriet, Horde mode, en 60-frames per seconde Versus multiplayer. Adembenemende visuals aangestuurd door Unreal Engine 4 maken het compleet.  

Je vecht nooit alleen

Beleef de co-op-campagne voor 2 spelers lokaal in split-screen met vrienden, via een LAN of via Xbox Live, waarbij speler 2 kan spelen om als Kait of Del te spelen. In de vernieuwde Horde Mode werk je samen met 4 anderen en baan je je een weg door steeds moeilijkere vijandelijke waves. Kies je gevechtsklasse, verbeter je skills en zet overal op de map fortificaties in.

Explosieve VS-multiplayer

Speel online in nieuwe en favoriete gamemodi, allemaal met 60 fps op dedicated servers. Een nieuw zichtbaar ranking-systeem zorgt voor eerlijkere matchmaking voor alle spelers, of het nu casual gamers, competitieve spelers of professionals zijn.

Vernieuwde covergameplay

Nieuwe wapens, gevechtstechnieken en executies met het mes maken van ieder stukje dekking een offensieve buitenkans

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 69 punten Used 59 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Online Multiplayer Competitief
Online Multiplayer Coöp
Lokale Multiplayer Coöp
Lokale Multiplayer Competitief
Genre Shooter
Genre Action
PEGI 18
Spel bevat uitingen van geweld
Spel bevat scheldwoorden en/of beledigend taalgebruik
Publisher: Microsoft
Gesproken taal: Engels
Geschreven taal: Engels

Screenshots

Game Trailers